Tie jau noteikti, neksatoties satausti uz uzskrūvē. Un tumsā spīdošie vēl feināk izskatās
Ak jā! Pareizi! Arī dabūju pačolēt uz visai necilu konvoju.
Vēlāk vakarā ripoja pretī arī hovitzeri (mobilie lielgabali)
Dune Imperium. Tehniski vakar, nebija laika ātrāk bildi ielikt un no šodienas spēlēm bilžu nav, bet sanāca arī Revive (2022) šodien novadīt, kas ierindojas manu spēļu top 3.
salīdzinājumā pēc izmēriem neaizņem tik daudz galda, kā tā otra ;D
Neko lielāku par Twilight Imperium IV vēl nav sanācis spēlēt, bet ja tas eksistē, es vairāk par 12h pie galda sēdēt neesmu spējīgs. Tikko pa ausu galam dzirdēju, ka jauniņie spēlēja TI4 vairāk kā 12h un nepabeidza. Viens komentēja, ka nekad mūžā vairs to spēli redzēt negrib.
Dune Imperium visai kompakts salīdzinoši gan izmērā, gan laikā. 3-3.5h stundās var pabeigt arī ar visiem svaigiem gurķiem. Šī konkrētā spēle bija nedaudz virs 2h.
Sakarā ar rītdien draudošo Ragnaroku, šodien veicām ģeneratora reanimācijas pasākumus, lādējam visus iespējamos akumulatorus un tagad braukšu pirkt resnās baterijas lai pie pensionāri var izklaidēties klausoties radio.
Aha, šai pusē tas pats, nebūs man nogales dežūrā deldēt pēcpusi. Visas iekārtas un serverus slēgsim ārā un gan jau arī 20kV līniju arī. Pēc lielās padarīšanas jāparūpējas ka viss ieslēgts pareizi.
Man ir UPS, divas līdz četras minūtes izvilkšu pirms lampas izdziest. Telefonu uzlādēt gan laikam doma laba.
Nu cerams ka baigo pārrāvumu nebūs
Jopcik, tuvējā mazpilsētā vienīgais bankomāts tukšš izņemts, palikuši tikai daži piečuki. Nācās braukt vēl 20km tālāk lai dabūtu vajadzīgo summu, un tur jau arī rinda bija savākusies, bet vismaz vēl bija desmitnieki palikuši
pirmo reiz dzirdu, ka ir tā, ka bankomāts tukšs iztīrīts :oo
Baigi vajadzēja?
Jā. Onkulim ņēma un nobeidzās bankas kodu kalkulators un pirmdien būs visticamāk jāmaksā liela summa par autoservisu, tāpēc vienīgā iespēja kā ātrāk dabūt mašīnu atpakaļ būtu samaksāt skaidrā un pēc tam ņemties ar banku. Tā mēs apokalipses priekšvakarā dabūjām medīt bankomātu. Tā jau nav ne vainas- ļoti smuka diena lai braukātu apkārt.
Yikes. Mobilā aplikācija nav?
Naivi, domāt visi visu prot. Man ir klienti bijuši, kas pat domēnu(majaslapas nosaukumu)nevar uzrakstīt.
This is a smart ID-free household ![]()
Ne jau aiz neprašanas nav, bet vnk negribas likt visas olas vienā groziņā. Tip ja es pazaudēju/sašķaidu telefonu es aizeju mājās, izvelku karti un kalkulatoru un pasūtu sev jaunu, nevis vēl bonusā palieku bez bankas.
Nav tā ka tam štruntam baterija slikti kalpotu, tam kurš nobeidzās bija kādi 6 gadi, mans bik jaunāks un neko vēl par bateriju nesaka. Tajā laika posmā ir aizgājuši kādi 2-3 telefoni, tā kā mūsu gadījumā lielāka iespēja bez piekļuves bankai palikt tieši ar smārtu.
Man arī nav Smart-ID, it fucking sucks.
RIP telefoni.
Nolēmu biki sakopt bārdu pirms kārtējā brīvprātīgā pasākuma. Paslīdēja rokā, izgriezās robs ne tur. Vajadzēja krietni nopūlēties lai glābtu situāciju
Rīt, Zoodārzā?