Ko Tu šodien darīji?

Es tik nezinu kāds sakars Godzillai ar pasaules vēsturi. :smiley:

Godzilla Rex

1 Like

Priekš ka patika, centos pameklēt kko interesantu

1 Like

Otra diena noslēgusies. Šodien tautas bija vairāk un bija arī lielāks haoss, ar vecākiem kas atvases uzgrūda mums. Bet beigās viss bija veiksmīgi. Pat @Menestrels piekāpa krepapīra čūsku uztaisīt

No zoo dabūju krūzīti, savukārt no @Mayo_Musketeer pilnīgi un absolūti negaidīti visādus radošos darbos noderīgus materiālus, un pirmo soli Discworld pasaulē (vēl tik jātiek ar manu pūķu lubeni galā XD)

4 Likes

Piekāpu sasveicināties ar mūsu brīvprātīgajiem censoņiem @H_Hercogs un @Mayo_Musketeer.

9 Likes

Jā, nu, šis gan bij nedaudz cūciski :sweat_smile: Vajadzēja vāķīt mazos, kamēr tai pašā laikā vēl citus ar jāmāca.

2 Likes

Biju uz Angliju aizbraucis satikties ar draugiem, un pie reizes aizgāju uz vietējo con, Birmingemas anime & gaming con, pēc šī esmu daudz labākās domās par pašu vietējo unicon. Cons likās diezgan sasteigts, ko man arī apstiprināja jo kompānija kas šos organizē sērijveidā taisa, vienā gadā 17 conventions novada, līdz ar to kvalitāte krīt. Īsāk sakot, nav jēga iet uz jeb ko no animeleague

4 Likes

Saliku pa kastēm lielāko daļu figūriņu, vieglāk būs pārvedot :fire: un nabaga Filo, vajadzēja līmēt atpakaļ klāt pēdas, jo es netīšām salauzu :face_with_peeking_eye:

4 Likes

pārvākšnās?

Pamazām, Mi tik vajag izvākt visu, ko uz balkona remontnieks sameta​:woman_facepalming:t3: un jau varēs ievākties tukšumā ar vc un veļeni xD nu labi, pāris galdi un mikrene ar būs jau :sweat_smile:

Apsveicu ar ievākšanos beidzot! :grin:

Pagaidām vēl neesmu, bet nākammēnes jau točna dzīvošos tur :sweat_smile:

2 Likes

šodien ar @akitsu ēdām pirmo reizi mūžā austeres:

man jau ļoti garšoja, like its soo weird, but tasty, savukārt @akitsu gan tā nezinu, jāprasa viņam, kā viņam likās ;D

2 Likes

Bija ok. Nav mans top ēdiens. Pārsteidza tā pēkšņā garšas buķete nošļurbinot to.

Oysters GIFs | Tenor

2 Likes

Zinu, ka daudziem austeres liekās tip-top ēdiens, bet es pats laikam neesmu tās varējis īsti saprast :sweat_smile: Grilētas ir ok, bet svaigas ēdot tāda sajūta, ka riju kādu glumju jūras želeju.

Vot tieši man visas želejīgās konsistences parauj vemšanas refleksu. Es spētu norīt, bet domāju mana ķermeņa valoda organizatoram komplimentus neizteiktu :sweat_smile:

8 Likes

ooh grillētas varētu būt super garšīgas!

man reāli liekas ka bagātnieki sev vienkārši ir iestāstījuši ka gliemenes ir kaut kāda fancy padarīšana. Es nezinu kādam tev ir jābūt lai paskatītos uz šito recekļaino radību un nodomātu “Ziniet ko, lūk šis ir augsta statusa simbols”

4 Likes

I guess they call 'em razer kraken 'cause they will krak in half :pensive: Nepamanīju trešo spontāno plaisu un tagad ir kaput

6 Likes

This kraken is cracked.

3 Likes