Ko Tu šodien darīji?

Ierādīju potenciālajam izpildītājam pļaujamās vietas lai zin uz ko parakstās. Nosala snīpis un tas ka esmu pasējis cepuri ar nenāca par labu. Bet citādi laiks bij ideāls, smuka kailsala diena, un ledus patiesībā diezgan biezs, uz upes neriskēju, bet stāvošie ūdeņi pļavas bija gana sasaluši

Un rīt tas pats bet ar citu jauno pretendentu… Jāsāk no otra gala lai pašam interesantāk mosk

4 Likes

Cik smuki sasegti zirgi :heart_eyes:

2 Likes

Iemetu bildi darba čatā un visām vispirms likās ka tie ir kamieļi XD

2 Likes

interesantai vietai šodien braucu garām:

5 Likes

LOL, točna :rofl:

Streetview parasta māja:

Citviet ar tādu pašu nosaukumu:

Reklāma perfekta :smiley:

1 Like

Eeeee? kur sniegs?

1 Like

Kas tas tāds?

Rīgā naba sniega, atskaitot tur kur filmēšana

1 Like

Ir tikai sals.

Deam, jo mums kā uzkrita sniegs tā arī viņš stāv un vēl šat tad vēl uzsnieg klāt.

2 Likes

Mums viņš nekrīt…
Sals ir jau labu laiciņu, bet sniega praktiski nav. Kaut kas maaaaaazbišķīt uz kādu stundiņu moš ir pabiris.

Pie Spilvas lidlauka viņi pūš celolozi. Gribēju iet skatīties, bet tad ņēma un uzsniga īstā manta, kad biju tajā galā.

1 Like

Tā bija celuloze?

Es braucu garām un jau domāju ka šie tur putuplastu vai velnszin ko salaiduši bij

Jā. Man māte tur staigā ar suni. Viņa zvanīja filmēšanas darbu kontaktpersonai un prasīja kas tur tiek pūsts.

No tāda eko terorisma Iļģuciems vēl ilgi neatkoptos. :D

1 Like

Šautauts kaimiņiem, kas sestdienā 5 no rīta klapē karbonādes

6 Likes

Gotta beat your meat! :rofl:

2 Likes

Man no kaimiņiem šorīt bija klaigāšana “Kas tie par sūdiem!? Es vairs nevaru! Mēs dzīvojam kā cūkas!” :D

6 Likes

mmm… sestdienas rīti ;D
mums te kāds mēdz agri no rīta klavieres spēlēt :upside_down_face:
jāpiebilst, ka nevis spēlēt, bet mēģina spēlēt

2 Likes

Pamodos

Appēdu banānu, izvingrojos, aizgāju uz tirgu, sapirku visādus siera produktus, nodegustēju vēl vairāk, izmetu loku pa parkiem, un kulminācijā uzlīdu uz Māras dīķa

3 Likes

Biju uz Dominas Polaris, atlaides 50% šodien, biju 9:20, 40 min pirms atvēršanas

Tur jau bija šāda rinda, kad atvērās 10:00, es diezgan ātri tiku tuvāk veikalam, un iekšā tiku 10:20 :sweat_smile: draudzene tā kā netika, palūdza lai viņai nopērku sarakstu, un sev atradu 3 interesējošus

Nebija daudz, bet smagi gan :sweat_smile::sweat_smile: šoreiz tiku cauri ar 56€ par visu :D

3 Likes