Daudz vieglāk.
Duršlāgu daudz grūtāk bija metināt
Pēc darba nolēmu aizšaut uz barona centru, sapirkt šo to kūkai. Nav persiku, bet pilns plaukts ar ananāsu konserviem. Nu labi, aizlēmu šaut tālāk uz bērnu pasauli. Arī nav
Pretī ielai maximā - arī nav. Nopirku aprikozes lai ir kkas un braucu laukos. Un manā mazajā lauku elvīti pilns plaukts ar konservētiem persikiem. What gives?? Rīgā persiki beigusies??
Tagad izdzēru kokčiku- Pepsi, bonoparts un citrona miza - un noskatījos vienu ļoti vecu JRT skeču tipa izrādi. Andrim Keišam vēl mati bij uz galvas
Šodien tur arī biju. Vispār tukšs veikals. Visa normālā gaļa izpirkta.
Trešdien nodevu asins analīzes un uztaisīju rentgenu plaušām.
Rentgena rezultāti atnāca pēc kādas stundas, viss tīrs,
BET asins analīžu rezultāti atnāca šodien, un atklājās:
Un šis ir 2 dienas pēc tam, kad beidzu dzert antibiotikas (jo tūre ir 3 tabletes, 1 tablete 1x dienā).
No vienas puses ar reizēm ir doma par metinàtāju kkāda tipa, bet ātri vien atduros, ka t viņam potenciāls man nostāvēt vairāk, nekā izmantošu.
Ja vien pa labu cenu nepaķert fb vai citviet…
Neko sev rādītājs ![]()
Joks tāds, ka man nav pneimonijai raksturīgās temperatūras un drudža. Vai vismaz es nejūtu neko tādu, diezgan normāla pašsajūta, tikai vislaik kairina kaklu.
Labi ka laicīgi tā pamanīts
Nuuuu es jau gandrīz 2 nedēļas slimoju
No iepriekšējās pirmdienas.
Iepriekšējās nedēļas pirmdienā biju aizgājis no rīta uz PMLP uztaisīt pasi.
Tur bija rinda no 20+ purniem, uzreiz nospļāvos un gāju projām.
Turpmākajās stundās iekaisa kakls un saslimu.
Vakar biju atkal aizgājis, pusotru stundu pirms darba laika beigām. Cilvēku maz - super.
Gribu paņemt numuriņu, tur rāda, ka poga neaktīva.
Pabrīnījos, pienāca darbiniece, teica, ka jau vairs nevar. Uz pogas rāda, ka rindā ir 3 cilvēki, es par to ieminos, viņa saka: “nu jā, bet vēl jau cilvēki, kas onlainā pieteikušies rindā. Nāciet rīt uz 8:00”.
Šorīt aizeju, pulkstens 11:21, uzgaidāmajā telpā kādi 6 cilvēki, darba laiks šodien līdz 14:00, t.i. veselas 2h40m laika. Rindā 9 cilvēki.
Poga.
Ir.
Neaktīva.
![]()
Nu kakova huja bļe??? Sanāk, ka es praktiski varu uztaisīt pasi tikai, ja es eju burtiski pirmajā darba laika stundā? Kas tas par marasmu?
Šodien pasei beidzas termiņš. Ja es būtu zinājis, ka tā vispār var - pierakstīties tiešsaistē, es to būtu izdarījis jau sen, bet kad es savulaik taisīju pašreizējo pasi, tad es aizgāju un uz vietas kkur pusstundā izstāvēju rindu un viss bija super. Tagad… dirsa.
Jā man liekas vēl arvien ir tā Qticket aplikācija, kur tu tipa paņem numuriņu attālināti un tad ej kad tavs numurs nāk tuvāk. Un visi kas grib tajā dienā tos numurus savāc no paša rīta. Tāpēc tā poga iekšā ir neaktīva, ka nav vairs brīvu numuru ko iedot.
Es pirms 2 gadi kad mainīju braucu ~7ņos no rīta jau uz pilsētu lai varētu ātrāk paķert to numuru.
Nu bet tas reāli ir absurdi.
Es skatījos viņu websaitā, man rādīja, ka tuvākais pieejamais datums ir kkad jūnijā.
Ja nekas nav mainījies, tad tas ir tad ja tu gribi uz noteiktu laiku noteiktā dienā, kā pie ārsta. Savādāk dzīvā rinda bet numuri ņemās caur aplikāciju.
Un jā tas ir fenomenāli debīli, jo cilvēku tak paliek arvien mazāk bet rindas PMLP arvien garākas.
Var jau vienmēr mēģināt braukt ārpus Rīgas ar cerību uz mazāku rindu ![]()
Man līdzīgi bija arī tētim. Viņš tad brauca agri no rīta un skatījās, vai būs vai nē (ar otro piegājienu sanāca). Vai, ja veselība tagad ļauj - Tu vari sameklēt nodaļas tuvākajās pilsētās - Jūrmala, Tukums, Ogre, Jelgava (tur bieži pierakstus var pieteikt ātrāk).
IgG nozīmē ka tev ir antivielas no iepriekšējam saslimšanām ar pneimonijas baktēriju. IgM tev ir mazs, kas nozīmē ka akūta infekcija tev nav.
Ir btw vakcīna pret pneimoniju
Good to know, thanks!
Tas jau izklausās labāk, bet tad nafig es joprojām klepoju? Atvilnis tas nav, to es atpazīstu ļoti labi.
Piepildīju un iztīrīju savu tintes pildspalvu (fountain pen), aizbraucu uz pilsētu, lai nopirktu pāris lietas - papildus ekipējumu peldēšanai (trubiņa ūdenī, lai varu peldēt bez uznākšanas augšup), blakus bija stādu festivāls Ķīpsalā (nopirku acteku cukuraugu un rozmarīnu. Beidzot tagad visi Vidusjūras garšaugi augs mazdārziņā), un arī biju uz Brain Games, lai nopirktu “Green stuff”, lai varētu salabot miniatūras.
Sāku arī pārtaisīt sveci (pazīstamā uzprasīja, vai varu pārkausēt un nomainīt kvēldiegu). Uztaisīju vakariņas un skatos hoķi tagad.
Pašlaik izlaižu pirmo daļus, hokeju skatos, mūsējie pašlaik metienos rullē, bet pārāk noguris esmu, lai pašlaik jebko citu darītu.
yeah, kā minēja @Shitbird iesaku nokačāt Qticket aplikāciju. Izmantoju pieteikties rindā tajā pat dienā gan uz taisīšanu, gan izņemšanu. Biju gatavojusies, ka tur rindā būs n-tie cilvēki un tas vilksies stundu vai ilgāk, bet tiiik ātri pienāca mana kārta, ka pat nepaspēju aizskriet uz to PMLP, kas ir tik 4min pieliekot solīti ;D tā kā, veiksmi :)