Local cats be lurkin. <3
@Mafii came in like… good to see ya. See you in another two years.

Man jau vairāk gribētos salīdzināt ar Vudiju
Klusi iefīrējās:

Biju uz darba pasākumu Tallinā - daudz forši jaunumi uzņēmumam, super garšīgi pierijos, paklausījos vietējās zvaigznes - čaļu akapella kvartetu un pēc tam izstaigāju pārējās telpas, kur dabūju iekš VR parullēt ar bobsleju pa post-apocalyptic trasi. Momentāli dūša sašķiebās, bet trasi nobeidzu ![]()
![]()
Pats pasākums notika šeit:
“PROTO atklāšanas rūpnīca ir pirmais izglītojošais virtuālās realitātes centrs, kas piedāvā nebijušu un unikālu pieredzi, kāda nav redzēta nekur citur Eiropā!”
Un kāds verdikts? Var braukt?
Uz maniem darba pasākumiem? Protams, always ![]()
Bet, jā, Proto centru arī ieteiktu apmeklēt, ja plānā ir doties uz Tallinu. Ļoti feina atmosfēra un gana daudz VR simulatoru, vienīgi, nu, kā kuram tā dūša tur. Man ar vienu gonku pietika.
Ah, un atcerējos visforšāko darba daļu - prezentēja jaunās galda spēles, ko drīzumā plānojam izplatīt, soo @xHorrorGirlx gatavo brīvu vietiņu plauktā ![]()
Noice can’t wait to see
tieši kā rez šajā nedēļas nogalē bija doma revīziju uztaisīt plauktā jo pateicoties lielajām kastēm tur viss pilns atkal xD
Šodien biju uz “Page Break” dzejas festivāla dzejkoncertu (netiku uz citiem vakariem) un bija tiiiiiiik forši. Visa dzeju lasīšana notika improv džeza mūzikas pavadībā!
Šeit ir divi no dzejoļiem, kas man patika- zaļais no Niels Hav (Dānija), rozā no Viktor Rodríguez Núñez (Kuba). Dzejnieki lasīja katrs savā valodā un uz ekrāna bija tulkojumi latviešu un angļu valodā.(: Arī pirmo reizi dzirdēju dzeju no Ērikas Bērziņas un Ilmāra Šlāpina un vienkārši iemīlējos, jāiet nopirkt viņu dzejoļu krājumus.
Splendid zāli neierasti ir tādos toņos redzēt :D
Starp citu uz kādu no dzejas pusnaktīm esi bijusi? Ja nē, tev varētu patikt
Neesmu, bet no nosaukuma jau jūtu, ka man drošvien patiktu!
Pats esmu bijis uz minofestivālu Lucavsalā un pasākumu cirkā, bet tas bija pasen. Ja būtu kompānija varētu aizdoties atkal