Ko Tu šodien darīji?

Nekad neesmu bijis, nezinu

Nelienot ārā vietējo kultūru diži nesajutīsi, tas gan. Tas ir savādāk.

Tu ko, tā nav nekāda greznā padarīšana. Tas burtiski ir kā atvaļinājumu Maķītis. xD

Protams var, Turcijā ir pilns ar pilsētas viesnīcām.

1 Like

Nē, atvaļinājumu maķītis ir gulēt hostelī vienā izstabā ar 8 cilvēkiem no kuriem 2 mīlējas, 3 krāc, 2 taisa sātanisko rituālu, un viens miegā jodelē.

Šotas jau ir fine dining

Kurš no tiem visiem esi tu? :smiley:

Tas kurš grib gulēt

2 Likes

Tātad tu esi devītais no 8 cilvēkiem? :smiley:

Es kurš guļ istabā ar 8 citiem

1 Like

Ehh, me dumb.

Šim ēdināšanas analoģija būtu mēģinājums uz ielas noķert un apēst balodi. xD

1 Like

Ģērbu rokā cimdu lai izrādītos ka tur bija bite, kratīju otro cimdu un tur arī izkrita bite, parasti cimdos es bites neatradu :D Labi ka beigtas bites dzēliens nav tik sāpīgs kā dzīvas :D

Sagatovojos braukt uz Nīderlandi, strādāt noliktavā.
Atā Latvija un 500 euro minimālā alga

Cute Boy Kage GIF by iQiyi

1 Like

Bro really gonna go to the nether…lands

A kāpēc tu Latvijā par 500€ strādāji?

Man bija ērti dzīvot Latvijā un es neko labāku nedabūtu, nedzīvoju Rīgā.

Nīderlande ir stilīga. Tu tik skaties nenolaid visu piķi zālē un meitenēs. :joy:

Tavā galā viss tik bēdīgi?

Nu, ar tādu attieksmi…

Runājot pa darbu, es esmu beigts un pagalam. Kādas 7 vēstules nācās rakstīt + bija gara un lēna saruna par to kas man būs jādara kā artelpu inventerizācijas vadītājam ar večuku kam noteikti pensijas laiks klāt

:skull_and_crossbones:

Atvēru vienu savu veco komiksu un sāku raudāt, jo vienā brīdī gribēju to nodzēst.
Mākslas cilvēki, vai jums arī tā mēdz notikt?

es parasti iesāku kaut ko un tad aizmirstu pabeigt ;D

Man pat nedaudz patīk tas ka dažiem maniem projektiem ir derīguma termiņš tā teikt. Nedaudz pat poētiski ka par manu mjolniera repliku liecina tikai viens video kurš pat varbūt vairs nepastāv, vai par manu miniatūro raganas māju liecības saglabājušās tikai vienā attālinātās klases ierakstā.

1 Like