Sākumā, kad es izlasīju tavu postu, man šķita, ka ir kaut kas dzirdēts, bet couldn’t put my finger on it, nekas konkrēts galvā nenāca. Tagad pēkšņi atcerējos, ka atgādināja filmu “Zelta kompass” (The Golden Compass, 2007). Unlocked a childhood memory :D Kaut kādā mērā arī par to fanoju, arī tos dzīvnieciņus iztēlojos, bet tajā laikā biju pārāk mazs bērns, lai kaut cik nopietni pievērstos.
Šķiet, ka tā filma arī tieši veidota pēc tām grāmatām.?
Jā! Filma veidota pēc grāmatām, un nesen arī seriāls. Seriāls manuprāt ir labāks par filmu. Es tikai noskatījos pirmo sezonu, bet bija ļoti līdzīgs grāmatām ar minimālām izmaiņām. Izskatījās apmēram tā, kā es visu iztēlojos!
Laikam 2. un 3. sezona ir tādā pašā kvalitātē un beidzas tur pat kur pēdējā grāmata. Tagad domāju, ka jāturpina skatīties:D
Šis fandoms ir pietiekami dziļš, ka ir publicēts neoficiāli oficials 6. sezonas scenārijs, kurā Artūrs atdzimst mūsdienu pasaulē. Lasīšanas laikā ir jāklausās attiecīgais sērijas mūzikas playlists, jo tādi arī tika veidoti šī projekta laikā un sakrīt ar notikumiem scenārijā. Protams, vispirms ir jānoskatās visas 5 sezonas.
Aaa bet vispār, ja paceļas tēma par fantāzijas seriāliem, es vienubrīd skolas laikā biju šausmīgi iekšā “The Grimm”/“Pēdējie Grimmi”-kas ir visai interesants urbanas fantāzijas policijas seriāls. Galvenā doma bija tāda, ka starp cilvēkiem jau izsenis dzīvo būtnes ko sauc par Wessen, kas lielākoties atgādina cilvēku/dzīvnieku hibrīdus bet bija arī vairāki izņēmumi. Daļa Wessen ir nekaitīgi, citi nogalina cilvēkus lai izdzīvotu, attiecīgi Grimmi, cilvēki kas spēja redzēt viņu patieso formu, bija “populācijas ierobežošanas” rīks. No tā izriet Wessen ir dziļas, pirmatnējās bailes no Grimmiem,kas bieži vien noved pie agresijas. Un tad stāstā ienāk Niks, policijas detektīvs, kurš pārmaiņas pēc nenodarbojas ar slepkavībām pa labi un pa kreisi, tā vietā runājot un iedraudzējoties ar šiem
Monro laikam bija mans mīļākais tēls :D, dorky pulksteņmeistars, kam patika miniatūri vilcieni, kurš sagadīšanās pēc bija no vienas no agresīvākajām Wessen grupām
laikam tāds hardcore fandom bērnībā man bija HP, pat biju fanu klubā, kur reizi nedēļā Jumavas pagrabiņā visi tikāmies ;D lowkey mācījos pat latīņu valodu Harija dēļ
Bērnības hardcore fandomi bija - Club Penguin. Nu tādā līmenī, ka biju super aktīva draugiem.lv domu biedru grupās. Nu tāds peek. Mēs taisījām virtuālos mītiņus, svinējām pingvīnu dzimšanas dienas un pat… precējāmies Nu šis būtu baigais nosatļģijas lēciens, bet varbūt šis ir pelnījis atsevišķu diskusiju. Mēs arī veidojām mūzikas videoklipus. Te ir viens no vēstures, ko atradu:
Oi, Mēs bijām super maziņi. Man šķiet man bija 11 gadi? Nu riktīgs bēbītis
Nu par to grupiņu bija bišķi bēdīgs stāsts.
Mums bija club penguin domu biedru grupa, meitene kas bija administratore kļuva mazāk aktīva un tad bez brīdinājuma izdzēsa grupu. Tika mēğināts izveidot pt.2 grupu, bet nekad nesavācās tā pati kompānija un tie paši lietotāji jaunajā grupā. Bet Vispār tās grupiņas laikā tika veidoti IRL tikšanās ar biedriem un galerijas no mītiņiem, bet es tajā laikā nedzīvoju rīgā. Es domāju draudzības bija vismaz ar tie kas dzīvojās tuvāk.
Gribu arī piebilst, ka ap to gadu sākās arī izmaiņas ar Club penguin pašu + sākās disney pārklāšanās un man pienāca moments kad pazuda interese spēlēt. Toties man ir grūti atminēties laika periodu, izņemot tas ka manam pingvīnam bija 2 gadu vecs un man šķita tas ļoti daudz
Man šis toties radīja interesi varbūt ir vērts atcerēties manu draugiemlv paroli un uztaisīt atsevišķu topic un deep dive ar šo.
Manuprāt es par club pinguin eksistenci uzzināju tikai tad kad tas pārstāja eksistēt, dēļ visiem “where were you when club penguin died” memčikiem. Tiesa gan es ganjau biju pārāk mazs, un pārāk antisocials priekš tā, pat ja par to zinātu
Ak jel! Ilgi nedzirdēts vārdu savienojums Manuprāt, ka pirmo reizi piereģistrējos 2006./7.gadā. Mani ļoti iespaidoja King Kong filma (2005.gada versija), ka savu pingvīnu nosaucu par King Kong 90 .
Tur vienmēr biju uz pasākumiem - it īpaši, kad varēja dabūt uzlīmes, vai kādu speciālu “event” item. Bet laikam man vismīļākās bija tās spiegu misijas. Mans iglū bija pilnīgi tukšs, ja neskaita zilo Puffle vārdā Fērbijs (jo viss maksāja naudu), bet atceros, kad varēji randomā doties pie cilvēkiem un bieži bija tā, ka lielākā māja bija vispopulārākā - jo vairāk piķi tērēji, jo lielāks “soul of the party” biji
Uu jā Club Penguin man arī ļoti patika. It sevišķi tās visas mini spēlites kas vēl iekšā bija. Kā arī hangoutot ar draugiem un paralēli Skype vēl čatot par to kurā serverī tiekamies un kurā vietā :D Man šķiet ka tos puff-mājdzīvniekus 2 varēja dabūt nemaksājot papildus. Kā arī man šķiet tur kādu reizi gadā bija viena diena kad arī ne-membership cilvēki varēja pirkt membership lietas.
Ļoti līdzīga koncepta spēles, ko arī spēleju, vēl bija Pandanda, Panfu, un viena kurai nosaukumu neatceros bet atgādināja bezmaksas GTA bez vardarbības - varēja staigāties pa pilsētu un braukt ar mašīnu. Pandandā mājdzīvnieki bija mazi pūķīši un es biju dabujusi visas krāsas, kādi 8 šķiet bija.