Lethal Company ☢

Lethal Company ir 3d, co-op izdzīvošanas spēle.

Spēles apraksts: Firmā kurā tu strādā, tu esi parasts darbinieks kuru viegli var aizvietot. Tavs darbs ir ceļot uz dažādiem mēnešiem un lasīt dažādus krāmus kurus var pārdod. Atceries, NEKAD nepalaid garām kvotas dienu.

Par šo spēli jau kādu laiku zināju. Vienā dienā redzu ka brālis spēlē šo spēli un tad dabūju sev arī to spēli.

Šīs spēles plusi: spēlē kopā ar citiem cilvēkiem ar kuriem attiecības vēl nav izbojātas, kad apmaldies un atrodi savu komandas biedru varat kopā maldīties, kopā varam bēgt no monstriem, kopā varam būt saliedēta komanda kur visi viens otru atbalsta un nekad tevi neatstās vienu pašu.
Šīs spēles mīnusi: tikko kā tu uzsāc spēli tev neko nepaskaidro un tad brauc augumā ka uz mīnas uzkāpi, bet kad cits nomirst tad viss ir ok kam negadās, sarunājam ka iesim kopā un tad skatos es atkal viena, un ja kāds vēlreiz nopirks to sūda radio es iebāzīšu viņam to pakaļā.

6 Likes

the simpsons GIF

8 Likes

Vari spēlēt ar randomiem :D

Šis baigi labs ar modiem, kad vēl var spēlēt vairāk nekā 4 :grin:

Tie plusi/mīnusi vnk pērle! :rofl:

1 Like

Kāds vēl šo spēlē? Vecs posts, bet ja kādam ir interese, labprāt uzspēlētu co-op!

Ja kāds vēl vēlas šo spēlēt ielādēšu atpakaļ spēli :D

Man jau stāv uz steam. Man ir gan modded caur r2 launcheri, gan vanilla. Your choice!

Tiešām kāds nevēlās uzspēlēt? Nesen bija jaunais update, ar jauniem prikoliem, interjeru, utt.

Ooooo.. vai tad pats spēles autors jau sen atmeta uz atjauninājumiem? Nu es esmu gatava spēlēt bet vajag vairāk tautas :D

1 Like

Es noteikti ar vēlētos kādu dienu pamēģināt - bet pašlaik stingrais taupīšanas režīms, kamēr darbu atrodu :smiley:

Cik tur vajag spēlētājus?

Šo jau arī sen gribas pamēģināt. Kaut kā negribās tik 10€ par to maksāt, bet skatoties vēsturiski, šie uz atlaidēm baigi dāsnie nav; ja gribas, nāksies vien pilno cenu maksāt. Ja gadījumā savācas cilvēku skaits pietiekami un pietrūkst viens, nopirkšu :D

4 bet ar modiem var vairāk un arī jautrāk būtu ar vairāk cilvēkiem :D

Es arī biju pārsteigts, bet izskatās ka viņš vēl turpina. Ir pāris jauni mobi, piemēram melnā pantēra. :D

Pēc steamdb izskatās, ka lētākā cena uz sale ir 6 ar kapeikām. Tad būs jāgaida steam summer sale, kas būšot ap 20. jūniju.

Manuprāt smieklīgākais lethal company video, ko esmu redzējis xD

1 Like

Izskatās ka spēle Steamā ir uz atlaidi pa 6.33 € līdz 28. maijam.

2 Likes