Thats cute, but this is golden ![]()
omg! yesss!

Ko tik neizveidosi, ja budžets sastāv no miljoniem.
Ļoti skaistas bildes.
Lai gan rakstā tika pieminēts, ka tas nebija priekš viņa - man tomēr liekas ka foto sesija būtu iespaidīgāka, ja tur būtu arī portreta tipa fotogrāfijas.
Episka sāga, kura kļūs, drīzāk jau kļuvusi, par kultu. Pasakaina pasaule, kur gribas paviesoties rūķu valstībā un apēst kādu cūciņu. Ar Gendalfu izkliegt: “Tev nebūs šeit šķērsot!”, uztaisīt selfiju ar elfiem pie mordoras vārtiem. Ar Captaini fantastiku , tas ir Vigo Mortinsonu… nu ķipa klejotāju - pasēdēt pie ugunskura un stāstus paklausīties. Rada lielu ticamību, ka šāda pasaule kaut kur eksistē, vien nesasniedzama mums ir. Bet žēl un vienlaicīgi labi, lai fantāzijas - paradīzes stūris ar hobitu dejām paliek neskarts.
Karočen - filma-leģenda!
Re kā, pūķu atveidošanā arī ir svarīga mīmika.
welp. Viņam par to maksāja… 
Laikam baigie parādi būs piespieduši viņu izcīnīt dalības vietu filmā. Labi vēl, ka divas lomas Hobbitā nesagrāva viņa karjeru. 

Temats nav ilgi pacilāts, bet nu ko nu te.
Aprīlī atkal atgriežās Gredzenu pavēlnieks (Extended Edition) uz lielajiem ekrāniem. Kā jau katru gadu, ja godīgi. Viens no maniem draugiem tā arī tos nebija nekad redzējis, tad nu pirms diviem gadiem aizvilku uz pirmo filmu, pagājušo gadu uz otru un šogad noslēgsim triloģiju. Vienīgās filmas, kuras kinoteātrī ir ar pauzēm
It īpaši, ja trešā daļa ir 4,5 h gara.
Bet, atceros, kā man vispār sākās LOTR skatīšanās. Tētis bija nopircis diskus, bet tie bija krievu valodā - to, ko viņš nezināja, ka tie bija “goblin” versijas diski. Ja viena filma angliski ir “Return of the King”, tad krievu versija “Возвращение Бомжа” noteikti neliecināja par elegantu tulkojumu. Bet, tā bija mana pirmā iepazīšanās ar LOTR un pēc tam orģinālās filmas vairs nelikās tik smieklīgas.
Tur pat tēlu vārdi bija fantastiski pārveidoti. Aragorn bija “Agranom”, Gimli bija “Kivi”, Smeagols bija “Golij/Šmiga”. Frodo bija “Fjodors”. Lords Elronds (elfs) bija “Aģents Smits”. Ja kādam ir interese, kāds bija humors, tad šeit klipiņš:
Kā varēja tā iztulkot ![]()
![]()
, kur karalis un kur bomzis, omg ![]()
Aragorns jūtamu daļu savas dzīves slapstījās ap mežiem zem klajas debess. Hobitu skatījums pret ziemeļu reindžeriem bija teju kā pret bomžiem - noslēpumainām un nevēlamām personām. xD
jeeeziņ, uzreiz atcerējos vienu no pirmajām interneta pērlēm :D :D šito bērnībā uz apli skatījos un rēcu XD
Rude, ka rāda forumā tieši tad, kad es netieku