༄。°⭑ Mākslinieku Ikmēneša izaicinājums 🍁 Mājīgā rudens mēnesis(01.09-30.09)⭑༄。°⋆

Labs vakars!
Vai esat gatavi sagaidīt vienu no gaidītākiem gadalaikiem? :fallen_leaf::sparkles:
Katru nedēļu mākslinieki aicina jūs pievienoties rudens svinēšanai caur mākslu. Katrai nedēļai ir cita omulīga tēma, lai rosinātu jūsu radošumu.

Nedēļas norādījumi:

1. nedēļa (1.–7. septembris) – Pūkainie draugi. Rotaļīga lapsa spilgti oranžā kažokā, pūce ar ziņkārīgām acīm, nekaunīga vāvere, kas vāc ozolzīles, vai varbūt lāci, kas gatavojas ziemas guļai… Kuru rudens dzīvnieku jūs atdzīvināsiet? :chipmunk:
  2. nedēļa (8.–14. septembris) – Rudens piedzīvojumi. Kempings dzestrajā gaisā, pastaigas ar savu mājdzīvnieku, mājīgs brauciens ar vilcienu vai pastaigas pa zeltainu mežu — kāds ir jūsu ideālais rudens piedzīvojums? :maple_leaf:
  3. nedēļa (15.–21. septembris) — Izbaudi rudeni mājās.Karstā šokolāde un puzle, romantisks filmu vakars, lasīšana uz iecienītākā dīvāna, tējas brūvēšana siltā virtuvē vai snauda ar kaķi klēpī… kā jūs baudāt rudeni mājās? :hot_beverage:
  4. nedēļa (22.–30. septembris) — Dabas krāsas. Ķirbji, kas mirdz starp sausām lapām, vāveres, kas slēpjas kokos, zīles, kas šūpojas vējā, lietus lāses uz loga vai siltā tonī veidots ezera skats… iemūžiniet savu iecienītāko rudens ainavu. :jack_o_lantern:

Noteikumi:
:maple_leaf: Dalieties ar savu mākslas darbu, kas iedvesmots no nedēļas tēmas
:maple_leaf: Atzīmējiet izaicinājuma veidotājus savā ierakstā ja dalaties sociālajos mēdijos un Izmantojiet tēmturi #CozyAutumnDays2025
:maple_leaf: Esiet radoši, oriģināli un izmantojiet jebkuru tehniku, kas jums patīk — digitālu, tradicionālu vai jauktu!
:maple_leaf: Bez mākslīgā intelekta
:maple_leaf:Droši pievienojieties visiem uzdevumiem vai tikai dažiem, vai arī apvienojiet uzdevumus!

Oriģinālais posts:>>HERE<<

Kā arī iedvesmai smukas bildītes ^^

Svinēsim rudens burvību kopā ar mājīgu atmosfēru un radošām sirdīm! :sparkles:
ja ir kādi jautājumi droši jautājiet
ar nepacietību gaidīšu jūsu darbiņus :3:

3 Likes

Pludmale palika knapā skicē, pūķi nevarēju, varbūt uz šo izdosies kaut ko :folded_hands::weary_face:

1 Like

ah jā man pašai pludmale gāja ilgāk nekā mēnesi un pūķi nometu lol
so gribētos šo arī

3 Likes

dis one is sooo cozy :kawaii_potato:
gribētos visas nedēļas, redzēs kā sanāks

1 Like

same honestly
tapēc domāju paņemt kā pludmales izaicinājumu izdarīju lielo lapu uz četrām daļām

1 Like

oooh, vispār laba doma :clap::clap::clap: es ar moš nošpikošu un kā kolāžu to uztaisīšu

1 Like

sure go ahead

mānejais paliek viens dis iz so sad. Čalim jau tā ir traģisks backstory XD

2 Likes

Vajadzētu piesēst kaut ko pazīmēt…bet nekādi nejūtu tos rudens vaibus :joy:

Rudens piedzīvojums - aukstā zupa pludmalē, kur fonā ir nedaudz krāsaināki koki

1 Like

ļoti ceru nākamnedēļ beidzot pieķerties :grin: nu jau sāku just lil autumn vibes chaneling my way

Man ar ir riktīgi kruta ideja. Cerams ka realizēsies.

Plāni bija diži. Plāni bija grandiozi. Plāni palika karājoties gaisā kā elpa šajos vēsajos rītos

Beigās izlēmu vienkāršu rudens ainavu uzzīmēt balstoties uz vienu savu foto. Cerams ka pabeigšu līdz oktobrim

8 Likes

At least you did it lol

phew, uz ātru roku pabeidzu, tagad eju kakao taisīt :grin:

8 Likes

Es moš līdz vakaram iespēšu :crossed_fingers:

1 Like

Un reku mans “colors of nature”

8 Likes

Crunch un rush bet iespēju vismaz kaut ko :sweat_smile:

8 Likes

Gribēju redzēt ko chat j’ai pété sataisīs:

4 Likes