Mani, Tavi zvēriņi!

Izgāju apgaitā pirms lietus sākās - oregāno sācis ziedēt. Nu vienkārši pilns ar kamenēm un bitēm :sweat_smile: Pasaucu mazos brāļa bērnus un uzsāku savu pirmo bioloģijas stundu par bitītēm.

6 Likes

Es ar mammu bijām vienos kapos tiko, un daudzviet smilšainajās kapavietās pilns ar zemes bitēm. uz vien otra kapa pa kādām 6 bitēm vismaz. Un arī viena liela pasvaiga smilšu čupa uz kapa pilna caurumiem un bites lidinās apkārt.
Vienā brīdī pat redzējām kā viena bite pat kašā zemi.

Un paturpinot pirms nedēļas minēto par zāles pļaušānu un vardēm.
Šodien pa dienu bijām mazdārziņā. Pļāvu zāli ar benzīna stumjamo pļāvēju un trimmeri ar auklu.
Sanāca salasīt 3 krupjus, lielāks vidējs mazāks un vardi. Ielikām spainī ar zāli, lai sēž un gaida kad beigsim pļaustīt, lai neielien atkal zālē un nesanāk rip :face_with_crossed_out_eyes: . Pēc tam jau izlaidām brīvībā.
Bet interesanti ka 3 krupji un 1 varde, jo parasti tieši vardes vairāk un tik 1 krupis.

3 Likes

Oho! Es krupjus vispār ļoti ilgi neesmu redzējis :sweat_smile: Pie sevis krupi tik laikam vienu reizi esmu redzējis. Šamējie laikam slinki un baigi nelēkā tālu no upītes.

Nip, tur brālis un māsa

Man tgd kosmejas kā nezāles saziedējušas pa visām malām, bet kamenītēm tur lieli prieki, forši viņas papētīt :grin:

Kkad te vienu piekusušu atdzīvināju ar cukurūdeni

8 Likes

Mani vienmēr fascinējis, kā šīs mazās tenisa bumbiņas var palidot ar tik maziem spārniņiem :smiley:

2 Likes

tev gan šodien bišveidīgo diena

Katru vasaru katru dienu bišveidīgo vai dzeloņaino diena :grin:pag.gad bija jautrāk ar iršiem ķip bēniņ/pieliekamajā mantu glabātuvē. Pie tam 3 firmām rakstīju, kas vsp neatbildēja un ta jau pati par viņiem aizmirsu :sweat_smile:

kaut kāda pūkaina palete man te tāpījās

11 Likes

blep

10 Likes

Kad biju Engurē, ieraudziju šādu putnu. Likās man neparasts.

8 Likes

Tas nav balodis? :D

nu kaut kāds balodis ir. itkā pēc apraksta ir līdzīgs meža balodim

Tas ir meža balodis. Man te Zoliķā visu laiku tādi tusē. Īpaši manas mājas kokos un tik ūjinās “u-ū, ūūū, uh-u”

1 Like

Tas nav lauku balodis?

Godīgi, es īsti nezinu. Sapratu ka tas ir kaut kāds balodis, bet noteikti ka ne tāds balodis, ko redzu ikdienā Rīgas centrā.

Šis ir “premium edition” balodis. Izsmalcinātāks

3 Likes

Satiku šo čubriku darbā

15 Likes

Šie ir feinie! Vienīgie zirnekļi, kuri izrāda interese un izbrīnu ar savām kustībām (ceļoties augšup vai grozot galvu). Piemīlīgi

1 Like

Name it!!! Peter Parker? :smiley:

1 Like