Mani, Tavi zvēriņi!

yeee, vistas ciskiņu dzira arī man garšo ;D

2 Likes

man ziemā dzīvojās viena paciente, kas pa nakti iemācījās izlauzties no vannas istabas un nākt uz gultu cisu-casu. Sašuvu no tām mitrumuzsūcošajām sedziņām 2x2 m segu. Aizmigt čaukstoši, bet vsm nebija man wet dreams xD

vienīgi baigi taukains, parasti nieru un urīnceļu slimniekiem galīgi nevajag dot treknu :/
esmu dzirdējusi, ka slapjo barību ar ūdeni atšķaida, citi izdzerot, bet uz maniem slimniekiem tas nekad nestrādāja ;D

2 Likes

Man ar. Šonedēļ pirmo reizi sanāca izvārīt buljonu no kauliem. No sākuma likās, ka nesanāca, bet šodien skatoties leduskapī konstatēju, ka tas ir sacietējis un tā lāgā netek.

1 Like

Nav mana, she belongs to the streets. Bet biju gatava ielikt somā, nozagt. Zinu, ka svešus kaķus itkā nevar pajāt bet man citādāk nesanāk :pinched_fingers:t3:

10 Likes

Nedaudz pasmējos. Kā viena garumzīme izmaina visa teikuma jēgu :smiley:

4 Likes

Latvian bad, neredzu kļūdu :grin:

1 Like

“pajāt” parasti saka kontekstā: “Man pajāt” (tas ir, man ir pilnīgi vienalga). Var arī “Tak pajāt to…” (tas ir - pilnīgi būt vienaldzīgam pret kaut ko noteiktu) :smiley: Un, protams, tad ir pajāt - tā kā zirgu :smiley:

2 Likes

Tur jau drīzāk “I” trūkums maina nozīmī

5 Likes

uiiiiii
paijāt…pajāt…nākamreiz vnk glaudīšu :see_no_evil_monkey:

8 Likes

Gestapo oficieris

Vienu vakaru atteicās ēst un dzert pavisam. Tagad pēc trīs dienām ar intravenozo uzpildi jūtas daudz labāk.

12 Likes

P. S. Fonā labi redzams kur pa ziemu sniegs tika tīrīts jo iz uzsākušas mārpuķītes

7 Likes

Nu jau jūtamies pavisam labi.

12 Likes

Lil bro was watching me

10 Likes

es redzu tikai kaķīšus

Awkward Kid GIF

8 Likes

Šite ar divi balti kaķīši

5 Likes

Eža bērns

10 Likes