yeee, vistas ciskiņu dzira arī man garšo ;D
man ziemā dzīvojās viena paciente, kas pa nakti iemācījās izlauzties no vannas istabas un nākt uz gultu cisu-casu. Sašuvu no tām mitrumuzsūcošajām sedziņām 2x2 m segu. Aizmigt čaukstoši, bet vsm nebija man wet dreams xD
vienīgi baigi taukains, parasti nieru un urīnceļu slimniekiem galīgi nevajag dot treknu :/
esmu dzirdējusi, ka slapjo barību ar ūdeni atšķaida, citi izdzerot, bet uz maniem slimniekiem tas nekad nestrādāja ;D
Man ar. Šonedēļ pirmo reizi sanāca izvārīt buljonu no kauliem. No sākuma likās, ka nesanāca, bet šodien skatoties leduskapī konstatēju, ka tas ir sacietējis un tā lāgā netek.
Nav mana, she belongs to the streets. Bet biju gatava ielikt somā, nozagt. Zinu, ka svešus kaķus itkā nevar pajāt bet man citādāk nesanāk ![]()
Nedaudz pasmējos. Kā viena garumzīme izmaina visa teikuma jēgu ![]()
Latvian bad, neredzu kļūdu ![]()
“pajāt” parasti saka kontekstā: “Man pajāt” (tas ir, man ir pilnīgi vienalga). Var arī “Tak pajāt to…” (tas ir - pilnīgi būt vienaldzīgam pret kaut ko noteiktu)
Un, protams, tad ir pajāt - tā kā zirgu ![]()
Tur jau drīzāk “I” trūkums maina nozīmī
uiiiiii
paijāt…pajāt…nākamreiz vnk glaudīšu ![]()
Gestapo oficieris
Vienu vakaru atteicās ēst un dzert pavisam. Tagad pēc trīs dienām ar intravenozo uzpildi jūtas daudz labāk.