Diemžēl nevaru rīt, un 31. nebūšu, daudz darbu darbā :D un tam ko varu sabīdīt sakarā ar brīvajām dienām ir savs limits, tiekās 2. augustā ![]()
Tātad piektdien, 31.jūlijā laižam uz Tērveti. Izbraukšana ap plkst.12:00. Ieeja 7 eiro.
Tuvumā neredzu baigās ēstuves, tāpēc varbūt sagatavojam kko piknikam turpat :)
Atzīmējieties, lūdzu, lai saprotam, kurš pie kura var sasēsties:
- braucu!
@Skudriņa what bout you?
Also, par cik sola fakino karstumu šodien atceļā no Tukuma radās ideja kkur Tērvetē arī nopeldēties
Tā, tomēr uzradās citi pienākumi un papildus aizmirsu, ka ar brāli jau bijām sarunājuši doties uz Raganu svētdien. Tādēļ diemžēl vēl joprojām nesanāks pievienoties braucienā uz Cēsīm 2.augustā
Šitādos tempos tu būsi tikpat liels digitālais mīts kā jua XD
Protams, kaut kas vēl varētu mainīties. Bet saprotu, ka uznāk virsū citi uzdevumi par ko vēl jāpadomā
Terasei dēļus jānokrāso un jānomaina. Bet nu, ja beidzam ātrāk Raganā, vienmēr varu iekāpt vilcienā no turienes.
Es pievienošos
Tu izlaidi vēl vienu opciju- mēs visi braucam salabot terasi, stundiņā viss, izdarīts, tad visi uz Cēsīm ![]()
Nē, nu - lētais darbasspēks man jau patīk kā katram otrajam
Bet, es drīzāk izskatu opciju tomēr - ka pēc Raganas, pajautāšu brālim, lai mani aizved līdz Siguldai un tad tālāk ar vilcienu. Mēs gribam agrāk no rīta puses - jo apsolījām viens otram, ka aizbrauksim uz krāmu tirgu. Ja nu pēķšņi uzeju lētās lietuviešu minatūras! Nesanāks mani diži daudz ko paņemt līdzi (un piknikam būšu sūdīgi gatavs, bet veikalā ieiešu).
Eh, galīgi nav skaidrs vai sanāks rīt tikt brīvībā pirms 12:00. Ja atbrīvošos agri, mēģināšu jūs Tērvetē sadzīt.
Ap 12:00 pati startēšu, kamēr turpu šurpu - no Āgenskalna ap 13:00 drīzāk sanāks (@H_Hercogs @Skudriņa)
Iespējams uzspawnošos arī ar savu. Redzēs, kā darbi paies šodien. Cikos un kur būt Tērvete tieši?
Lai labs izbrauciens šodien :D
Esmu klāt
20min, no Dobeles cirkuļa izbraucam
Brīdinu, stāvlaukums 5 eiro..kautkur vēl var. Nesapratu īsti kur.
Paldies par kompāniju, ļoti sen nebija būts Tērvetē, vietu pat nevar atpazīt
I wish I could have been there ![]()