Mazie komūnas braucieni

Diemžēl nevaru rīt, un 31. nebūšu, daudz darbu darbā :D un tam ko varu sabīdīt sakarā ar brīvajām dienām ir savs limits, tiekās 2. augustā :grin:

2 Likes

Tātad piektdien, 31.jūlijā laižam uz Tērveti. Izbraukšana ap plkst.12:00. Ieeja 7 eiro.
Tuvumā neredzu baigās ēstuves, tāpēc varbūt sagatavojam kko piknikam turpat :)

Atzīmējieties, lūdzu, lai saprotam, kurš pie kura var sasēsties:

• braucu!
0 voters
2 Likes

@Skudriņa what bout you?

Also, par cik sola fakino karstumu šodien atceļā no Tukuma radās ideja kkur Tērvetē arī nopeldēties

2 Likes

Tā, tomēr uzradās citi pienākumi un papildus aizmirsu, ka ar brāli jau bijām sarunājuši doties uz Raganu svētdien. Tādēļ diemžēl vēl joprojām nesanāks pievienoties braucienā uz Cēsīm 2.augustā

2 Likes

Šitādos tempos tu būsi tikpat liels digitālais mīts kā jua XD

7 Likes

Protams, kaut kas vēl varētu mainīties. Bet saprotu, ka uznāk virsū citi uzdevumi par ko vēl jāpadomā :smiley: Terasei dēļus jānokrāso un jānomaina. Bet nu, ja beidzam ātrāk Raganā, vienmēr varu iekāpt vilcienā no turienes.

2 Likes

Es pievienošos

2 Likes

Tu izlaidi vēl vienu opciju- mēs visi braucam salabot terasi, stundiņā viss, izdarīts, tad visi uz Cēsīm :pinched_fingers:t3:

7 Likes

Nē, nu - lētais darbasspēks man jau patīk kā katram otrajam :rofl: Bet, es drīzāk izskatu opciju tomēr - ka pēc Raganas, pajautāšu brālim, lai mani aizved līdz Siguldai un tad tālāk ar vilcienu. Mēs gribam agrāk no rīta puses - jo apsolījām viens otram, ka aizbrauksim uz krāmu tirgu. Ja nu pēķšņi uzeju lētās lietuviešu minatūras! Nesanāks mani diži daudz ko paņemt līdzi (un piknikam būšu sūdīgi gatavs, bet veikalā ieiešu).

2 Likes

Eh, galīgi nav skaidrs vai sanāks rīt tikt brīvībā pirms 12:00. Ja atbrīvošos agri, mēģināšu jūs Tērvetē sadzīt.

2 Likes

Ap 12:00 pati startēšu, kamēr turpu šurpu - no Āgenskalna ap 13:00 drīzāk sanāks (@H_Hercogs @Skudriņa)

2 Likes

Iespējams uzspawnošos arī ar savu. Redzēs, kā darbi paies šodien. Cikos un kur būt Tērvete tieši?

2 Likes

Tēmējam 14:20 ierasties

1 Like

Lai labs izbrauciens šodien :D

3 Likes

Esmu klāt

20min, no Dobeles cirkuļa izbraucam

Brīdinu, stāvlaukums 5 eiro..kautkur vēl var. Nesapratu īsti kur.

Paldies par kompāniju, ļoti sen nebija būts Tērvetē, vietu pat nevar atpazīt

3 Likes

I wish I could have been there :smiling_face_with_tear: