Mazie komūnas saieti

Vakara noskaņojumi

10 Likes

Vēlreiz paldies tiem, kas atnāca uz spontāno saietu(pat ja tiku pakļauts “mobingam” par REPO un Jāņu svinēšanu pie manis XD)

Jāiepērk saldējuma trauki, ko lai saka

4 Likes

Laikam šo var uzskatīt par padošanos REPO un Jāņiem :smiley:
Saldējums bija superīgs! Un hosts ne mazāk :sunglasses: :dizzy:

3 Likes

Zin kā, jāizskata visi pieejamie piedāvājumi pirms tiek pieņemti šādi lēmumi XD

2 Likes

Paldies tev, ka saaicināji! :heart:

3 Likes

vai arī jāsagaida ka kāds uzdāvinās :wink: :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

11 posts were split to a new topic: Hercoga prātuļojumi par jauna datora meklesanu

A post was merged into an existing topic: Hercoga prātuļojumi par jauna datora meklesanu

Moš kādam interesē, es esmu tāds 50/50 gājējs :grin:
Rītdien

Eh, man rītdiena jau aizsista.

būtu labāks laiks…
šitādā baigi negribas ārpus mājas līst

Yaap, man arī īsti dūša nevelk iet ārā :sweat_smile:

nu bet reāli ārā ir rudens -_-
no rīta vispār +13 grādi, prasījās cepure un šalle

Nu rīt jau būs silts un saulains. Vismaz tā sola

Darbā viena kolēģe katru dienu pa šito čīkst, jau aknās laikapstākļu runas XD

prognozē*

kad es redzu vai dzirdu kādu sakām “sinoptiķi sola” uzreiz iedomājos sinoptiķi iedzītu stūrī “es zvēru, nu jej bogu, pie mātes krūts, atvičaju rīt būs silts” :sweat_smile:

3 Likes

Nu manis pēc viņi var zīlēt pie kristāla lodes

kopš šortus uzvilku, atsakos no biksēm līdz oktobrim. (ar izņēmumu ejot meža.)

3 Likes

I mean, man tas pats ar jakām. Ja ir vēsi, uzvelku hudiju un viss.

daudzi apkārt sūdzas par lietu, es tik priecājos, ka zāliens aug griezdamies :D also, es tāpat paspēju apdegt, pat ne tur pie jūras, vnk pagalmā tusējot ;D

Tātad…ar Jāņu svinēšanu pie manis viss ir slikti. Lapene aizsista, pirti nekurinās un mangals laikam ir dekoratīviem nolūkiem.Vsp baigi stulbi sanāca, jo arī blakus dzīvokļa kaimiņi, studentu pāris bija uz abiem pieteikušies, bet tur varētu kinda kopīgi viens otram netraucējot nosvinēt, tur tikai runāšanas vaina no mana gala, bet izrādas kaut kāda trešā partija bija sapiķojuši lai lapene ir tikai šiem. Look, I tried, oaky :cry:

Varbūt ir kāda opcija B, jeb vnk satiekas kādā no Rīgas publiskajām līgošanas vietām?

1 Like