Man vienalga, es varu uz abiem laikiem :)
Es uz šito ar netieku, tikai otrajās lieldienās braukšu atpakaļ uz Rīgu, nu neko darīt
Ja ejat, pievienotos :D
Jāiet, savādāk nevar. ;D
Noķēra manu aci, pats gan nedošos
Nopirku biļetes uz Ave Maria 14:15. Sestajā rindā, 14., 15. vietā. Tur abās pusēs vēl ir pieejamas brīvas vietas.
Izdarīts. Es paķeru 16 vietu.
14:15 tiešām būs torte, nu kūka?
Nē, tieši pēc seansa.
Plkst. 16.30 – svētku kulminācija ar gaismas šovu un gardu dzimšanas dienas torti visiem apmeklētājiem!
Nākošais Ave Maria seans būs tikai 18:00. Tur būtu jāgaida viena ar pus stunda pēc tortes laika.
Paņēmu 17. vietu ![]()
Potenciāla bezmaksas kūka paliek bezmaksas kūka. Paņēmu ar
Ja nu kāds vēlas redzēt mani un @Mayo_Musketeer brīvprātīgo lomā
![]()
Laiku ar sola labu
Un arī uztaisīt būrīšus pie reizes. Es būšu sestdien un @H_Hercogs abas dienas.
Baigi citas nepētīju, jo patiesībā iekrita acīs viena mega miskaste tepat Zaķusalā starp tiltu un televīzijas ēku, blakus krastam. Bet viena es tur nelīstu :D Ja būtu vismaz kādi 4-5 cīņu biedri, tad labprāt tur pieteiktu talku. Tur viens laukums, kur pat zemi nevarēja zem musariem saskatīt ![]()
Kāds būtu ieinteresēts?
Ne nu, ja tik tuvu un būs galīgi nekā, pie reizes pēc tam varētu nopeldēties ![]()
![]()
drošvien rīt būšu zoo dārzā, ta jau piekāpšu uztaisīt būrīti ![]()
Super
Ja nu grib, šovakar iespēja
Pienācis laiks (atkal) kopā noskatīties filmu… un parunāt par to?
Pirmo reizi kopš leģendārās 1. marta nakts, kad Tumšzilais Evaņģēlijs saņēma 5 nacionālās kino balvas Lielais Kristaps, tai skaitā galveno - “Labākā filma”, filmas autori tiksies ar skatītājiem, lai sirsnīgi aprunātos! Par filmu, par dzīvi un par visu, kas uz sirds:
Sestdiena, 11. aprīlis, plkst. 18:00 k/t Forum Cinemas LV
BIĻETES k/t kasēs vai forumcinemas.lv
Bet “Seanss ar aktieriem” tieši to arī nozīmē - ar jums kopā būs:
Romāns Skulte (Raitis Stūrmanis, “Lielais Kristaps” kā labākajam aktierim)
pats Oļegs Rukovs (Armands Guļāns)
Antons Golubevs jeb Amerikānis (Indulis Miglāvs)
kā arī filmas autori - režisors un scenārija autors Oskars Rupenheits (“Lielais Kristaps” par labāko režiju), producente Sintija Andersone un citi.
Diskusijas laikā demonstrēsim arī filmā neiekļauto materiālu (baigi gan nesacerieties, bet šis-tas būs), varēsiet uzjautāt, kādēļ to izgrieza… mēs atbildēsim.
Ieplānojam dienu, datumu un laiku, vakars būs garš un piepildīts - uz tikšanos!