Medieval City Fair x Night of Museum

Man viņš nepatika. Viņš vairāk liekas kā muzejs par to kādi bijuši muzeji. Eksponāti paši pa sevi ir tīri OK, bet tas veids kā info ir pasniegta, gan ne visai.

1 Like

Izklausās kā “es esmu redzējis daudz krutākus muzejus, tāpēc šis ir mid”.
Gandrīz visi muzeji ir tādi. Vai tad medicīnas muzejā info pasniegšana diži atšķiras? Tās pašas birkas ar tekstu vien ir.

Anatomijas muzejs patiesībā ir baigi interaktīvs, visādas krutas lietas tur ir. Un tur tas eksponātu blīvums ar ir pamatīgs

I mean, yeah? Es tik tiešām esmu redzējis kudi labākus pilsētu vēstures muzejus uz kuriem muzejais nedaudz nobāl. Pa lielam, interesantākās lietas šitajā bija tā noziedznieka rokā, pāris lielgabali un tas mehāniskais bundzinieks par ko man vispār bija vilšanās, ja apraksts pa lielam bija “pēc nostātiem viņš spēlēja bungas, bet mehānisms saplīsa”.

1 Like

Nu hz, es vērtēju muzeju primāri pēc eksponātiem, viss pārējais man ir izteikti sekundāri. Es arī diži uz aprakstiem neiespringstu, apskatos, izbaudu eksponātu, un ja vien nav garāks, šķietami interesants “lore” apraksts, tad who cares what it is, as long as it’s beautiful or interesting?

1 Like

Soo @xHorrorGirlx kāds plāns. Cikos tiekas?

sorry tulit visur visu sarakstīšu

Tātad ja pagājušo gadu es vnk gribēju apskatīt Maija Grāfus tad šogad būtu vēlme tieši koncentrēties uz galveno skatuvi kur es sapratu pagājušajā reizē palaidu daudz ko garām
so programma:

Es tad pati plānoju tur būt ap 13 ja laikapstākļi būs labvēlīgi
ja būs kā šodien tad skatīšos

3 Likes

Kas attiecās uz muzejiem doties kur pagājušajā gadā bijām baigi jēgas nav
tapec es vairāk sliecos uz:

Plus es vairāk uz centru tiecos pa cik uz Eurovīziju pie Hachi jauzspēj atpakaļ

3 Likes

Dabas muzejs varētu būt baigi pilnais vienīgi, bet var mēģināt. Gribas renovēto pasaules zvēru izbāzeņu stūri redzēt, nav sanācis būt

1 Like

galvenais lai nav tā kā pagājušajā gadā ar to ķīniešu dārgumu muzeju :D :D

Viss var gadīties. Izskatās ka no īpašajām aktivitātēm būs kora dziedājumi un iespēja satikt pētniekus (mosk kāds uni laiku paziņa būs)

Uz 1 diez vai busu, bet ap 2, 3 gan iespējams

1 Like

Jā es tomēr beigās ar ap to laiku būšu tikai :D

1 Like

Es tad ar ap to laiku (bet visticamāk ātrāk) būšu

es tik tagad brokastiņas ēdu ;D

3 Likes

Drīžak uz trijiem, gribu hoķi paskatīties XD Viss atkarīgs, kā spēle ies :sweat_smile:

Es esmu ziedoņdarzā

Es vēl ceļā

1 Like

Xd

2 Likes

Ak dievs viņi ir visur pat tur

Frustrated Here We Go GIF by Sesame Street

1 Like