Ja interesnati, kāpēc man galvā bija iesities, ka ir 8gb… varbūt ar citu versiju sajaucu.. ![]()
Pēdējā laikā apskatu veidotāji cepjas tikai par Nvidia un AMD 8GB karšu versijām. Intel varbūt tik pagājušajā paaudze bija kas ar 8GB, bet tā netiek atzīta kā diezko veiksmīga.
Tikmēr Interl klusiņām jau 1% atgrauzusi. Liekas, ka nav daudz, tomēr kopējā bildē tas ir ļoti vērā ņemam panākums.
Varbūt vienīgfais mīnuss ko es redzu kā patērētājs - nav nekādas reklāmas vai sadarbības, kas mani mudinātu pirkt, atskaitot cenu.
Iznāk jaunai mega ūber krutais šuteris BF Doom kurš optimizēts tieši Intel kartēm. Vai tml..
Vai vispār tādas spēles vēl ir, kuras optimizītes tieši zem viena konkrēta dzelža visvairāk, neesmu tā manījis.
Intel tagad arī lēnā galā mērķē uz spēcīgākas mobīlās grafikas pusi portatīvajos. Pats pa sevi redzēs pa kādu cenu tas viss beigās būs.
Tādu reklāmu tā lāgā vairs nav. Tagad spēlē var būt iekļauta kāda viena ražotāja tehnoloģija. Piemēram, iespējams visām lielajām spēlēm kurās ir pieejams XeSS Intel aizkulisēs ir iepiķojis. Ražotāji mēdz izcelt to cik daudz spēles atbalsta kaut ko no tā ko šie piedāvā.