Minecraft sarunas

Var dabūt keyus uz pusi lētāk.

Btw, piepeši sakārojās mc uzspēlēt @5umm3r ?

Kad vsp pēdējo reizi spēlēji? Baigais kuktūršoks varetu būt jo bij pāris lopiski apdeiti

Juu, uznāca gribulis pēc kubikiem.
Iešu kādā LV serverī, dirsīšos ar mazgadīgajiem :D Ja kāds grib, var man pievienoties :joy:

Ir LV publiskie serveri? Nani?

Labprāt pievienotos, bet dirsties nav manā stilā…unless tas ir noliekot viņu būvēšanas prasmes. Tad gan es varu izpausties XD

Draugu serveros man maksāja dimantos un elytrās lai šiem mājas būvēju

Nuuu…
5 spēlētāji? :D

1 Like

Mani pirmie buildi

Ak bedrock versija

6 Likes

tropu zona un garderobe/suvenīru veikals

Also… Visi koki un krūmi ir balstīti uz reālām Tropu sugām

Tagad tik " problēma ", vai es atlikušo, plus mīnus pusi oranžērijas ziedoju reālām biotopam, vai end/nether biotopiem. No reāliem biotopiem man nāk prātā vienīgi mangrovju audze, viss cits ļoti sajauktos ar esošiem kokiem. Bet nether augus es jau esmu izmantojis daudz kur citur, taka dedicated nether biomi are nebūtu loģiski

Reku latviešu minecraft strīmeris :clap:

nya

3 Likes

Kā jaunais apdeits vsp? Man patīk kā ir daudz vairāk augu, bet tie dzīvnieku varienti gan varēja būt labāki imo

neko nez par updeitiem un to atšķirību es tik kapāju, man viss patīk :D

this me

ceļojam

kā sauc šito zilo čubziku??

got tropical kit n simese kit, nyaaaa yaaaay <3

1 Like

Allay. Jau pāris gadus ir spēlē, tā šķiet. Viņi ir baigi noderīgi jo viņus var “iestatīt” savākt konkrētus itemus un transportēt viņus uz tuvāko hopper. Teiksim ja ir tu automātiskā bambusu vai sugarcane ferma, šos var izmantot minecart vietā lai itemus savāktu. Ja lielās redstone fermas nebūvē tad gan no šiem maz jēga

Viņš man būs pet, jo cute. A viņš nevar aizlaisties ja es viņu palaižu vaļā no leash? Ko viņš ēd??

Var gan aizlaisties. Tāpat kā bite pa lielam. Un šamējais neko neēd, ja gribi pavairot tur ir kāds rituāls ar mūzikas diskiem

No fandom wiki

The allay is small, peaceful and flies aimlessly until a player gives it an item with their use key. The allay starts following the player and seeks out dropped versions of the same item to deliver them to its player. The allay returns to wandering around if any player takes its item back by using an empty hand on it.

Allay can be duplicated/bred by playing a Music Disk in a Jukebox with Allay nearby and then clicking the Allay with a Amethyst Shard while they are dancing. Unlike other mobs only 1 allay is needed for breeding/duplication and they have no baby variant.

1 Like