vienīgais screenshots no pandēmijas laika kursabiedru mc servera
mans mēģinājums steampunk savienot ar hobbitiem, kas rezultējās solarpunk stilā gandrīz.
Reizēm tā vien gribas atsākt paspēlēt, bet sasodīts, man vecais konsts ir anulēts, cik noprotu. Maksāt 30 bakšus negribu, ejiet MS kaut kur dzīlēs saucas.
Pirātisko - varētu, bet vai vajag tu čakarēties, nezinu. Tomēr liekas officiālais būs ar mazāk visādiem pārgalvjiem
Būtu interesanti uzlūkot spēli, zinot, kāda viņa bija pašā sākumā.
honestly sames..es paskatis uz buldiem ooo noice..bet tad eatceros ka nemos ar Terraria un tad manus failus izdzesas un pazaudeju visu progresu,a tagad roka vaird necelas :D : D
Atminos, ka ar MC biju tā zaudējis progresus, bet tai pat laikā bija diezgan fun sākt visu no jauna :D
Man viņa nekad nav bijusi legāli XD
Tlauncher ir okei, bet par šo klīst baumas ka tas ir spyware. Bet citu alternatīvu īsti neesmu atradis
Manā pieredzē atkal tā problēma ka serveri ātri vien nobeidzās. Ilgākais ko man serveris ir izdzīvojis ir kāds pusgads, un tur viss beidzās ar raganu fermas megaprojektu kuru pat nepabeidzām. Un pixelmoni, bet tā ir dedicated modpaka un mums bija regulāri turnīri. Tagad pat šim ir alternatīva cobblemon
Jo mums bija viens casual būvnieks (me) Roleplayers un redstone fermu taisītājs kuram nekad pat bāzes īsti nebija. Reizēm pievienojās arī ceturtais kuram patika trollot un shit postot