Multfilmas, kuras skatījāmies bērnībā un skolā

O jā I remember that :rofl::rofl::rofl:

Mazā Stjuarta multene kas gāja pa LNT ~2004 gadu padarīja mani par tās peles heiteri mūža garumā. Mums toreiz nebija satelīta un ar analogo ķēra tikai LNT un LTV1. Respektīvi man bija viena multene dienā. Un ilgu laiku tas bija šitais sūds

4 Likes

Es arī biju Cartoon Network bērns, līdz ar to, skatījos daudz no viņu piedāvājumu. No jau pieminētajām:

• The Powerpuff Girls
  • Teen Titans
  • The Grim Adventures of Billy & Mandy
  • Codename: Kids Next Door
  • Chowder
  • Robotboy
  • Total Drama
  • Johnny Test
  • Samurai Jack (Patika intro mūzika)
  • Ben 10
  • Dexter’s Laboratory
  • Foster’s Home for Imaginary Friends
  • Ed, Edd n Eddy
  • Johnny Bravo
  • Courage the Cowardly Dog (Arī viens no favorītiem; dažus no tiem mošķiem ļoti spilgi atceros xd)
  • The Marvelous Misadventures of Flapjack (Šī arī bija viens no favorītiem :grin: )
  • Tom and Jerry
  • Looney Tunes
  • Steven Universe
  • Adventure Time
  • Regular Show (Pamatskolas laiku favorīts)
  • The Amazing World of Gumball

Šeit vēl pāris, kuras neredzēju citur pieminam:

• Time Squad
  • The Secret Saturdays
  • Class of 3000
  • My Gym Partner’s a Monkey
  • Fantastic Four: World’s Greatest Heroes
  • The Life and Times of Juniper Lee
  • Chop Socky Chooks
  • Camp Lazlo
  • The Popeye Show

Bija arī tāda lapa cartoonnetwork.com vai kas tamlīdzīgs un tur arī daudzām tām multenēm bija spēlītes - tās man ar baigi patika spēlēt.

No TV3 un LNT zinu ka duadz ko skatījos, bet neko daudz neatceros:

• Avatar: The Last Airbender (Viens no favorītiem)
  • The Angry Beavers
  • Huntik: Secrets and Seekers
  • Bakugani
  • Bleibleidi

Bij arī tāds kanāls Boomerang, bet no tā specifiski es īsti neko neatceros. Vairāk atceros tikai faktu, ka arī to skatījos. Un vēl to, ka tur bija kaut kāda multene kā filma par Atlantīdu - pilsētu, kas ir zem Atlantīdas okeāna - un tad ļoti ilgu laiku es patiešām domāju, ka tur ir bijusi pilsēta, kas tagad ir zem ūdens :smiley:

2 Likes

Atceros laiku, kad tik ļoti fanoju no šīs multenes :smiley:

2 Likes

Oo jā, pareizi!!! Es tur gāju spēlēt spēlītes. Visvairāk man tur patika courage, the cowardly dog spēle! Tur no mūmijām bija jāskrien :sweat_smile: es tā arī nevarēju iziet to spēlīti, ja pareizi atceros.

3 Likes

Es nesmādēju teju neko ko rādīja pa Cartoon Network. Attiecībā pret Nickelodeon un Jetix es biju izvēlīgāks. Es pilnīgi noteikti skatījos tikai animāciju. Kolīdz uz ekrāna parādījās kāds īsts cilvēks, slēdzu prom. :D

Lai nepārskaitītu visus seriālus es laikam izvēlēšos vienu top seriālu no katra kanāla.

Samurai Jack
SpongeBob
Naruto (to pa retam varēja noķert Jetix)

3 Likes

Es ar vairāk animāciju, bet man patika skatīties seriālus, kas gāja pa Disney :slight_smile:

Kopš sevi varu atcerēties es skatījos tos seriālus ko skatījās vecāki XD.
visu veidu CSI un citi izmeklēšanas šovi liekās kudi interesantāki nekā seriāli kam biju mēŗka auditorija

3 Likes

Varētu būt, ka es pat nekad neesmu redzējis Disney kanālu. Galīgi neatceros, ka kādam no man pieejamajiem televizoriem tas būtu.

Speciāli toč neviens rads bērnu paketes nepirka televīzijai. Es tiku tikai pie tā kas nāca noklusējuma komplektā. Es jau biju priecīgs kamēr vien nav jāskatās pliks LTV1. :joy:

1 Like

Es gana daudz laika pavadīju Discovery kanālos, jo vecāki to skatīšanos tik ļoti neapspieda - ar multenēm bija grūti. No parastiem seriāliem atceros man bija StarGate periods.

Man tas pats, bet kamēr biju sīka, es vēl kaut kā mēdzu skatīties Amandas show pat Nickelodeon. Tāpēc zināju tur aktierus.

Tāpēc vēlāk bija ļoti interesanti skatīties dokumentālo par Dan Schneider, kurš tos šovus taisīja un kā reāli viens no bērniem, kurš tur filmējās tika izvarots. To vispār iesaku noskatīties. Quiet on set.

Bet tā arī daudz skatījos pa LNT šovus - step by step, full house, charmed

1 Like