Tās abas vietas izklausas kā Harija Potera bāri

Ahh, yes, the famous intexternal skeleton.
Oo man ir šis… pāris gadus atpakaļ Tigeri varēja nopirkt
Ja vien ir ar pareizo mantu ![]()
Par to runājot, kādu darbu sev atradi austošās saules zemē?
Pagaidām vēl nekādu - es darīšu līdzīgi kā darīju Jaunzēlandē un Kanādā - gribu pie fermeriem un māksliniekiem pastrādāt. Bet, pirmās 5 nedēļas būs Tokijā - palikšu tādā kā kopuškā (un viena aģentūras pakalpojumus tieši esmu paņēmis papildus). Iešu lūkot, ko var un ko nevar atrast ![]()
Skaties vēļ, ka neattopies kā middle management tips kaut kādā grāmatvedības kompanijā
nebūtu slikti ar. Visu vajag izmēģināt - lūkošu dažādas brīvprātīgas pieredzes arī.
Kad biju vilcienā ceļā no lidostas, likās nedaudz sireāli - ārā pļavas ar maziem ceļiem pa kuriem iet studenti distancē uz skolām. Studenti iekāpj vilcienā un runā par šausmu filmām, salaryman, kas izskatās nobesījušies, un pat 3 japāņu omītes, kas apsēžās blakus un pārunā Miyako (cik sapratu, viņu kopīgā draudzene).
Pat laupīju savu japāņu valodas lietošanas ķirsīti - iegāju farmācijā un kā varēdams atcerēties, teicu: “Konnichiwa! Suminasen, noda ga itai desu”.
Gribēšu lietot biežāk un biežāk - bet tas kakls sāka sāpēt no lidmašīnas.
Nemelošu, ka lasu ar balstu skaudību
![]()
Izklausās jau tiešām labi! Bet pag, tu tākā esi samācījies japāņ runu?
Īsti vēl nē - bet saprotu daudzus vārdus (un ja būtu vēl atmiņa, kas palīdzētu uzreiz atcerēties, būtu super). Bet tādēļ man būs pāris nedēļas valodas skoliņa un iešu uz valodas apmaiņas kafejnīcām. + centīšos randomā draudzēties ![]()
Mēs jau vēl varam paspēt aizlaist ciemos pie Riharda. :D Līdz 90 dienām vispār varam ieceļot Japānā bez vīzas.