Mūsu Foto stūrītis

Sniegs tur ir. Tikai citā agregātstāvoklī.

Bastejkalnā arī šitādi uzlikti.

7 Likes

Also skatīties svētku gaismiņas bez brillēm ir pilnīgi cita lieta. Artistic rendition how it looks to me

4 Likes

O, tev pumpiņas, man gaismas iet svītriņās :sweat_smile::sweat_smile:

1 Like

Man ar nedaudz iet svitrās, efekts paliek intensīvāks samiedzot acis

Bet to grūti atdarināt uz telefona :sweat_smile:

tas nav tas astigmātisms?

1 Like

Ir gan )

Kā saka - lampiņas un apgaismojums izskatās krietni kinematogrāfiskāk un svinīgāk

3 Likes

Look what I found :grin:
Redzēs vai šo sanāks piedabūt pie dzīvības.

4 Likes

Atceros kā es biju lielā sajūsmā par tamagoči līdz tādu dabūju un atklāju, ka tur īsti nav diža spēles procesa. xD Manējo laikam varēja barot un vākt tā izkārnījumus - pa lielam viss.

Kaimiņos Barontēvs dzīvojis :hushed_face:

3 Likes

Es tieši Tamagotch beidzu spēlēt kad uzzināju ka tas dzīvnieks šā vai tā nomirs neatkarīgi cik labi tu par viņu rūpētos :D

1 Like

I had six shots in me. Two were bourbon. Three were Pfizer. One was a. 38 slug that the doc never bothered to fish out of my shoulder. And on a night like this I was feeling all of em

9 Likes

Kādam te ir noskaņojums.

2 Likes

ir tāda lieta jā

Noziedznieks, kurš ieradies no tālām, svešām zemēm lai izkautos ar maniem kaķiem- Mr. Kartupelis

9 Likes

Nu vot, vēl saka nesaprtotu urbāno foto, kas tur tajā ir. Preses Nama nams un Z-torņi pa manam diezgan atmosfēriski un savu ideju, dzīvību tajos, tai pat laikā indutriālo vēsumu.

P.S. Uzbēršu uz brīci sāli - Ztorņi lieliski būtu iederējušies tajā Pārdaugavas konkursā. Un varētu pacīnīties ļoti labi pa balsojumu. Manuprāt bilde apkopo sevī visu, gan cilvēkus, gan attīstību un kustību ikdienā.

1 Like

Kā jau visi. Kā jau visi :sweat_smile: :smiling_face_with_tear:

būs vien jāmēģina nakamgad :face_with_peeking_eye:

Kā gan citādi japāņu produktu reklamēt

4 Likes