Sniegs tur ir. Tikai citā agregātstāvoklī.
Also skatīties svētku gaismiņas bez brillēm ir pilnīgi cita lieta. Artistic rendition how it looks to me
O, tev pumpiņas, man gaismas iet svītriņās ![]()
![]()
Man ar nedaudz iet svitrās, efekts paliek intensīvāks samiedzot acis
Bet to grūti atdarināt uz telefona ![]()
tas nav tas astigmātisms?
Ir gan )
Kā saka - lampiņas un apgaismojums izskatās krietni kinematogrāfiskāk un svinīgāk
Atceros kā es biju lielā sajūsmā par tamagoči līdz tādu dabūju un atklāju, ka tur īsti nav diža spēles procesa. xD Manējo laikam varēja barot un vākt tā izkārnījumus - pa lielam viss.
Es tieši Tamagotch beidzu spēlēt kad uzzināju ka tas dzīvnieks šā vai tā nomirs neatkarīgi cik labi tu par viņu rūpētos :D
I had six shots in me. Two were bourbon. Three were Pfizer. One was a. 38 slug that the doc never bothered to fish out of my shoulder. And on a night like this I was feeling all of em
Kādam te ir noskaņojums.
ir tāda lieta jā
Nu vot, vēl saka nesaprtotu urbāno foto, kas tur tajā ir. Preses Nama nams un Z-torņi pa manam diezgan atmosfēriski un savu ideju, dzīvību tajos, tai pat laikā indutriālo vēsumu.
P.S. Uzbēršu uz brīci sāli - Ztorņi lieliski būtu iederējušies tajā Pārdaugavas konkursā. Un varētu pacīnīties ļoti labi pa balsojumu. Manuprāt bilde apkopo sevī visu, gan cilvēkus, gan attīstību un kustību ikdienā.
Kā jau visi. Kā jau visi
![]()
būs vien jāmēģina nakamgad ![]()