Mūsu Foto stūrītis

iz dabas muzeja

10 Likes

Divatā pa divām stundām:

8 Likes

Nu i šonakt spožš mēness

12 Likes

Sveicieni no Grantham aprinķa. (hug)

10 Likes

Man arī uznāca vēlme ar sniegu paspēlēties, nav man mākslinieka dotības, tāpēc izvēlējos ko praktisku…:rofl::rofl::rofl:

Secinājums: manā pagalmā ir 42 bedres, lai aizlāpītu vajag apmēram 300 lāpstas sniega un 120l ūdens…:sweat_smile:

11 Likes

Doma interesanta. Cerams tik ielu sāls uzreiz neizēdīs cauri.

Tu to lēji pa priekšu vai pēc tam? :D

No sākuma ūdens(5l pudele ar vāciņā stratēģiski sadurtiem caurumiem), tā lai visa apakšā gandrīz pilnībā slapja, tad sniegs +/-5 cm biezumā, tad piebradāt ar kājām, tad atkal ūdens, bet krietni mazāk, tad atkal sniegs 5 cm, blīvēšana, ūdens, u.t.t. līdz viss gluds, tad pēdējo kārtu ar ūdeni atkal ka gandrīz slapjš un 2cm sniegs, rūpīgi ar lāpstu piespiest, lai pieķer, bet neveido ledus pleķi.

2 Likes

Var no klases redzēt Rīgas panorāmas ratus

6 Likes

Kad ēdnīcas kaķis atnāk pacienāties no tavām cūkas ribiņām, tad Tu zini, ka ēdiens ir tiešām labs. :smiling_cat_with_heart_eyes:

6 Likes

Atnāca. Samīļojās, uzleca uz galda, apostīja gaļu, paskatījās uz mani un pieklājīgi nolaizījās, tā teikt mājiens, ka gaļa laba un sharing is caring, attiecīgi bija neiespējami atteikt.:smiling_cat_with_heart_eyes::smiling_cat_with_heart_eyes::smiling_cat_with_heart_eyes:

3 Likes

Sākums 22:35

Izdzertas 4 saldas kafijas. :sweat_smile:

00:50 Gatavs rāmis, 5 kafijas, man ir nojauta, ka turpināšu tikai rīt. :sweat_smile:

01:40 atradu vietu vēl 5 gabaliņiem, šādā tempā 40h un gatavs…:sweat_smile: 6 kafijas un sāk zust koncentēšanās spējās. :sweat_smile:

22:15 atsāku, šonakt pēdējā nakts ciemos, redzēs cik paspēšu, nezinu kā Es pa visu saliku, bet izdevās. Šovakar tikai trešā kafija iet. :smiling_face_with_three_hearts:

Pēc pavadītām +/-9h esmu salicis rāmi un 33 gabaliņus, diemžēl pabeigt neizdosies, jo jādodas tālāk. :downcast_face_with_sweat:

8 Likes

Piecas kafijas ap pusnakti - kādam patīk dzīvot bīstami. :D Vai arī uz tevi diži nedarbojas kafija? Gadās arī tā. Esmu saticis cilvēkus, kas pat apgalvo, ka tā viņus iemidzina nevis uzmundrina.

1 Like

Es parasti pirms miega līdz litram kafijas izdzeru, Es viņu parasti litrīgā mērtraukā taisu, šobrīd esmu ciemos un viņiem tikai mazā izmēra krūzes…

Kafija sākumā uzmudrina pēc tam sāk iemidzināt. Reāli tā ir :) Tāpēc šoferiem ieteicams nedzert kafiju pirms sēšanās pie stūres.

1 Like

Ja nemaldos tieši 15 min attur no noguruma un tad nogurums atnāk dubultā.

1 Like

man tā bieži vien ir ar enerģijas dzērieniem xD xD

That would be me :grin:

Jā tā ir. Bet tapat gribās dzert kafiju

1 Like

Jaunums Caffeine Lv Ruby chocolate latte, nu tik garšīgs :sparkling_heart::strawberry:

10 Likes

Jaunā Megumina pievienojās Meguminu plauktu gaidīšanas stūrītī xD

9 Likes