Mūsu Foto stūrītis

Šodien biju Rīgas ZOO. Jopcik, cik daudz cilvēku bija, nekad tā nebija. Da nu nafig, labāk maksāt vairāk nekā kā šodien. Un skolnieku bija ļoti daudz.

10 Likes

Pilnībā nesaprotu, kas šodien notiek!

Ar omi pa dārzu rušinājamies - viņa man teica, ka maza jumta daļa bija ielidojusi mūsu mazajā upītē. Vajadzēja pārrāpties pāri aizaugušajiem pauguriem. Bet, kad biju pāri, jutu kā ūdens pilnībā vārās… it kā 1 miljons vēžu celtos no zemes. Ome teica, lai ātri paķeru jumta daļu un ātri kratos atpakaļ! Tā bija leģendāri mutējusies līdaka no 70.gadiem, kad kandžas atlikums tika tecināts upītē.

Skrienot uz kāpnēm, es jūtu dvašu un tukšā kuņģa rūkšanas skaņu. Paķeru tās salokāmās kāpnes un p*su pa tāfeli tam purva veprim!

Ome tik bija piegājusi pie sētas un sniedza pretīm roku! Es tai uzsitu, lai aizstāj mani. Tad viņā piecēlās uz vārtu lakts un no augšas ar elkoni ietriecās tajā begimotā! No apkaunojuma, tas pilnībā aizlīda kaimiņu trubā un devās tālāk, kamēr mēs apgriezām vecos krūmus.

9 Likes

Jauns trends forumā? :sweat_smile:

4 Likes

Jā. Un tev tas arī jāizdara. Go! :oncoming_fist:

1 Like

Mēs veidojam turpinājumu H.P. Lovecraft grāmatu sējumam :grinning_face:

1 Like

6 Likes

Nu jā, šķirstīju forumā foto stūrīti, pasmējos par briesmoņiem bildēs, domāju, nice photoshop.
Mājās sēžu, ēdu brokastis pēc darba un dzirdu kaut kādu troksni ārā. Skatos pa logu, kas notiek, a tur lidinās kaut kāds nezvērs.

Nu nezinu, ko viņš Imantā aizmirsis, bet cerams, ka vakarā pirms darba būs pazudis, jo ātrāk, jo labāk, savādāk pagulēt nevar ar to troksni.
Vispār varētu labāk uz manu darba vietu aizlidot :sweat_smile:

5 Likes

jau Lieldienu noskaņā :hatching_chick:

6 Likes

Šogad nolēmu mazliet paņemties ar dekupāžu un “termo zīmējumiem”.
Godīgi pirkts un nav sekots instrukcijām XD

9 Likes

Mēs ar olas sakrāsojām
Viss ka parasti ar dabiskām krāsvielām

8 Likes

Kaut kas top.

10 Likes

Ui dullais!

Šī gada tehnika - zīmuļi, sveču vasks un instrukciju ignorēšana (ne tām krāsām piešāvu etiķi) :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 Likes

Es domāju ka man nebūs, bet sīcis izrubījās īstajā laikā tāpēc dažas dabūju kurkumā

8 Likes

atcerējos, ka bildi jāuztaisa tikai pēc brokastīm, kad puse no olām jau bija apēstas :see_no_evil_monkey:

5 Likes

mēģināju uztaisīt Zemi, kosmosu un Marsu

8 Likes

6 Likes

Šajā bildē man prasās nogriezt augšu, atstājot tikai dzirnaviņas :man_shrugging: :thinking:

Atstātas tikai dzirnaviņas

8 Likes

Vienam stabs pazudis tik

1 Like