Mūsu Foto stūrītis

Teiksim šim sanāca braukt garām

Patiesībā tur bija daudz angliski grāmatu - bet primāri saistītu ar jau eksistējošiem IP - zvaigžņu kari, 40k, lol, dnd. Komiksi un manga ar galvenokārt angliski

Pats paņēmu sev vienu ar dnd saistītu kriminālkomediju

1 Like

Kā 2x pārdot vienu un to paši :D

Es saprotu ka ģeometriskos dizainos mēdz gadīties… Bet ņemt un speciāli izcelt…

4 Likes

Šie jau ir ok. Nestāv slīpi kā noteiktai organizācijai 20.gs vidū :smiley:

I mean, viss ir atkarīgs kādā leņķī pats stāvi

1 Like

Tak viņi 20. gs sākumā bija modē visur, case in point:

Nē nu to ka tas primāri ur budistu veiksmes simbols es zinu, un pats muzejs ir ganjau kkāda 17 18 gadsimtā celts, vnk likās interesants elements ko cauri restaurācijam saglabāt

1 Like

Zin, ja tā padomā, viens džeks sačakareja simbolu un ūsu stilu uz mūžu :joy:

Tbh būtu bik cūcīgi plēst ārā to ko kāds pirms simtiem gadu ar tādu rūpību lipinājis kopā :joy:

Šito aside redzēju riktīgi nice mākslas darbus. Pa lielam viss ko paspēju no Kopenhāgenas izspiest

Tā sieviete ar nāvi vispār goes hard

6 Likes

Interesanti redzēt dažādās interpretācijas par nāvi, kas cilvēkiem ir. Vai nu galvaskauss, vai vecs vīriņš, vai cilvēks bez ēnas.

Jo bērniem pietrūkst attention span filmām :sweat_smile:

Man liekas tas no laikiem kad DVD vēl nebija, un video playeris ne katram bija. Daudzām disneja filmām arī bija grāmatu versijas, es bērnībā tikai tā uzzinaju kas notika daudzās slavenās multenēs :sweat_smile:

Ghibli filmu cienītājam šāda grāmata kafijas galdiņu smagi nespiedīs. :D Kā dāvana tieši reizē.

1 Like

May I interest you in a Vicotrian era surgery? Takes less than 2 minutes ;) You can choose either amputation, trepanation or lithotomy. Without any anaesthesia! (see next image for more educational information)

12 Likes

Uhh bļin :sweat_smile: Parasti tirpas noskrien. Lasīju reiz mediīcinas vēstures grāmatu un tur arī bija sīki aprakstīts par to, kā grieza nost bez anestēzijām, lēja karstus šķidrumus utt. Īpaši jau Amerikas civilajā karā bija aprakstīts labi.

Tas tāpat kā motorzāģis sākotnēji nebija kokiem domāts. Tas bija grūtniecēm, kurām bija gurnu kauli par šauru, un bērni nenāca viegli ārā. Parasti tos motorzāģus (ko grieza ar rokas spēku) tieši izmantoja, lai tos kaulus atbrīvotu.

4 Likes

They hung him D:

6 Likes

Poor guy sits forgotten :pensive_face:

12 Likes

10 Likes