Reāli, ja neapmierina Windows ir Linux. Ko tur raudāt ar katru Windows jaunāko versiju un mocīt sevi, ja nepatīk.
Cilvēki nemaz nezin, atliek raudāt. Man raudāja daudzi kamēr neparādiju linux.
Reali kamēr linux nebūs draudzīgs, priekš jaunajiem tikmēr grūti būs. Bet tendence ir jau kad kļūst draudzīgāks un windows vairs nekļūst draudzigāks pret useriem.
Tikai ja spēlē spēles, tad gan ir problēmas ar Linux. Bet parastam lietotajam, kas skatās tikai youtube, seriālus utt, atver ēpastu, palasa, padara kaut ko netā, tur nav starpības Linux vai Windows.
Cortana it kā kkad bija start menu search barā, bet to es nekad neizmantoju un izņēmu ārā, bet tagad prikola pēc paskatījos un:
Ok, uninstalled.
Copilot vispār, cik skatos, nemaz nav pieejams, ja nemaksā:
Bet tā izskatās, ka šajā aplikācijā nemaz nekā tāda nav, vienkārši logs, caur kuru var palaist visādu čupu MS Office aplikāciju:
Tā kā vispār pofig.
Loģiski, tas taču ir AI, to kurbulēt prasa resursus, un par to kādam ir jāmaksā.
bilam geitsam daudz naudas, varēja jau pats samaksāt :c
Viņš tak jau sen vairs nav Microsoftā. Un viņam ir daudz labākas prioritātes par kkādu AI.
It was me ![]()
Tu cilvēkam saki ka baltmaizes vietā jāēd zaļš kartupelis un viņš, lunis tāds, sāk sūdzēties. Tad kartupeļa vietā jāēd sakaltis suņa sūds, un šim atkal nav labi, atkal viss ir slikti ![]()
Kas tas par bezsakaru, nekādas saistības ar windows OS versijām
Luddites.
Nu ok, atkāpsimies no suņa kakas metaforas, vajag tak draudzīgi, ar burkānu, nevis pātagu ![]()
Pastāsti man, vecai tantei, kas 11tajā ir labāks par 10to, vai vēl labāk 7īto.
Bet nevis listi ar programmām no kā mani ar varu izslēgs ārā pēc tāda un tāda datuma, bet kādas labas lietas viņš īsti dos? Kā viņš ir patīkamāks lietošanā?
W11 var atvērt vairākus tabus mapēm.
W11 nopauzē update spēles laikā, nelādē windows update fonā.
Ērti taisīt screenshotus
Vizuāli smukāks kā flat neglītais w10. Protams, W7 dizianiski bija vislabākais, bet w11 nav ne vainas.
W11 ir kaut kāds direct storage, ātrāka spēļu ielādē, bet darbojas uz nvme sdd, tur japalasa, kaut ko tādu lasīju kaut kad.
Un, protams daudz visādu citu OS uzlabojumu.
Pats galvenais atbalsīta OS, nevis outdaded kuru visi dropo.
Un viss strāda kā vajag, pa lielam nav problēmu, dzīvoju ar w11 2+ gadus un apmierina. Neredzu problēmas.
Tas vispār ir krimināli, ka kaut kas tāds jāpiemin. :D
Oktobrī pārinstalē kompi uz Linux, nevis lieto outdated OS un miers, ja nepatīk w11, neredzu problēmu
Šī ir laba lieta, iedomājies atnāk windows update un dēļ tā tev 900ms pings, bet w11 nopauzē update, kad spēlē.
Vēl labāk būtu, ja tev neviens ar varu neliktu updeitoties. :D
++
join the cult ![]()
In your dream :D