Kā neizteikt patiesos ciparus. Tā starpā 1.1% Saeimai… Nu gan…
Kādi tad ir “patiesie cipari”?
Nu pēc pirmā meklējuma rezultāta ja '23 izdevumi bija 12mjrd. Tad no tiem 1.1% ir 132 miljoni…
Ok, but it’s still 1.1% tho…?
1.1 % no visas valsts budžeta. Mērogs arī ir svarīgs manās acīs.
Es neredzu, kur tu saskati neprecizitāti.
Ne jau neprecizitāti. Neesmu pret valdību, bet nereti šķiet ka viņi ar pāratalgoti.
Mazliet arī doomer mentalitāti baro situācija ar īpašumu un uzņēmumu izpirkšanu kas ilgtermiņā mums īsti par labu arī nenāk.
Bet domāju liksim šim mieru, par cik esmu viegli polarizēts bez padziļinātas izpratnes sistēmas kārtībā un doma par saujiņu ļautiņu kas sev piešķīruši procentu visas valsts gada budžeta sķiet absurda.
I mean…tie kas tur sēž augša un tikai gudri diršs varbūt
Bet neaiztiec mazos darbarūķud
Es esmu pārliecināts, ka ir arī. Daudz par daudz darbinieku daudzās sfērās, birokrātija simts līmeņos, papīri digitālā vietā nozīmē, ka var viegli krāpties ar cipariem, bremzē visu valsti, stūķē kabatās…
Faktiski mūsu valsts iekārtu varētu raksturot ar “work hard-ish, and DEFINITELY not smarter”.
t.i. sardīne ![]()
jaunvārdi lmao. 100% lietošu nākotnē.
Iedomājieties ja šito visu sāktu visi lietot?
Visi izklausītos pēc politiķiem uzreiz.
Nu un hotdoga aizvietotāju neaizmirstam, - suņmaizdesainis :)
“atģīmēt”
“Biheijevrists” vienkārši wtf, ko tie valdonieki pīpē, man gan nedodiet.
Vairums ir adekvāti bet tā viena trešā daļa ar izdomātiem svešvārdiem un saspiesteņiem… ui mī un žē…
Okei, šis jātaisa par galda spēli. Vai nu oareizu minēšanu vai cards ahainst humanity tipa spēli
Patinu bikīt, neatradu gandrīz NEVIENU lietu, kurai piekristu. Kaut kādas samazgas pilnīgākās…
![]()
Nu kas tā par huiņu?
![]()
Mums pēkšņi alfabētā jauns burts uzradies? Kā to vispār pareizi izrunāt?
Vēl bija Bē mīkstais…