Newbie/newguy

Es atceros Dragon Ball, Cowboy bebop, Inuyasha, jo pēc tā radījā Hellsing, ko es gaidīju… Kamikaze Jeanne (šo biju aizmirsusi bet kāds bija dalījies ar bildēm un atsauca atmiņā), Kaut kādi pokemoni… Doremi… un vairāk neko neatceros XD

1 Like

21 posts were split to a new topic: Kāķīšu problēmas

2 posts were split to a new topic: Cats,… fucking cats!

Sveiks @TeppeiKappei! nelasīju komentārus, bet man patīk Tava abs. mīļāko anime topa 4. vieta, kamēr parējie liek man novērsties un pārtraukt vēlmi Tevi uzrunāt (mani tiešām neinteresē animes, ko es vnk saucu par bezgalīgajām :disappointed: )
Anyway, prieks, ka esi atradis vienu no anime forumiem, kas Tevi interesē, priekā! ^.^

1 Like

Loti labi atceros Kamikaze Jeanne . Ļoti patīk vācu opening versija !!!

Liels paldies :slight_smile:
Manuprāt ir izveidojies stereotips ,ka anime’s ir bezgalīgas . Pazīstu dažus cilvekus , kuri bija ieinteresēti skatīties kaut ko anime . Man paprasija, lai kaut ko iesaku . Ieteicu dažas ,un pieminēju sēriju skaitu"cought" pāri 500 sērijam xD Interese uzreiz pazuda xD

ZOOS ĀDA…!!! :smiley: :smiley: nostaļģija

Vai atceries šo ? https://www.youtube.com/watch?v=MzEinM660h4

Jā, bet es viņu neskatījos, jo man viņa nepatika :slight_smile:

Pokemon Nr 2. sthu ^_^

100+ ziņas ar kaķīšiem. 100 banāni, ka nāksies pārlasīt visu un meklēt offtop…

2 Likes

Nemaz jau tik daudz nav

1 Like

1 Like

1 Like

1 Like

2 Likes

1 Like

Manuprāt ir izveidojies stereotips, ka ir divu veidu animes - bezgalīgas un īsās, no kurām es izbaudu īsās, jo tās spēj pasniegt savu stāstu un to atrisināt (parasti stāstiem ir atrisinājumi, u know…xD) laika posmā, lai cilvēkam neapniktu tam sekot… Tiešām nesaprotu kā cilvēks var kam ilgstoši izsekot @_@

atkarígs no mangas. Anime dzīvo tik ilgi, cik dzīvo manga Shonan žurnālos. ;)

1 Like