Noderīgas un interesantas mājaslapas

Ja tu atrodi kaut ko tādu, ko tu pats teorētiski nevarētu atrast - tas nav tas ko tu vēlies, jo tā visdrīzāk ir halucinācija. :D

Šādos te meklēšanas botos ideja īsti nav tajā, ka tu te atradīsi īpaši slēptu informāciju. Tas balstoties uz tavu pieprasījumu izdara dažus meklētāja dziņa pieprasījumus, apskatās dažus rezultātus un apkopo tos priekš tevis. LLM boti ir gana spēcīgi apkopošanā. Tu pats arī varētu atvērt vairākas lapas, noskatīties kādu video un nonākt pie secinājumiem, taču tu to nevari gluži izdarīt dažu sekunžu laikā.

Piemēram, es stāvu veikalā un skatos uz gurķi. Vienā rokā groziņš otrā telefons. Jautājums vai es varu ēst gurķi. Stāvēt pie gurķu ailes un pakāpeniski vērt vaļā visai clikc bait mājaslapas, kas man piedāvās notievēšanas receptes un vēl sazin ko, nav parocīgi.

Paprasu botam Are cucumbers low fodmap?
Tas man izdod ārā tabulu.

Varbūt, protams, tas halucinē vai ņem datus no draņķīgām mājaslapām, taču pēc idejas es no viena gurķa galus neatstiepšu. Man tajā brīdī veikalā ir būtiskāk aptuveni saprast kas un kā.

1 Like

Šita min max kultūra :grin: es saprotu gribi pareizāko atbildi atrāk. Diemžēl nekad neuzticies vienam avotam pat AI. Tu vari uzticēties tikai sev. Sanāk laiku veltīt tev būs jebkurā gadijumā. Nav easy mode life ir tikai hardcore.

Nē, es min-maxing diži nepraktizēju. Var, protams, mēģināt, bet es tos meklēšanas aggregators nelietoju svarīgai meklēšanai. Tas ir vairāk scenārijiem, kad alternatīvi es vispār neko nemeklēšu + ziņkāre pārbaudīt cik labi tāds aggregators strādā.

ļoti specifiskas lieta, bet ģeoriga karšu pārvaldniekā ir pievienots vides mākslas objektu slānis

(ArcGIS Web Application)

un par katru ir detalizēts paskaidrojums

4 Likes

Ja ir nepieciešamība ko rakstīt (veikt pierakstus priekš sevis vai kopīgi ar kādu citu) un nav vēlme, ka viss tavs rakstītais nonāk lielo korperāciju rokās un potenciāli viņu nākamjos AI modeļos, ieteiktu šo bezmaksas rīku.

Kā alternatīvs MS Word vai citam rīkam, kur rakstīt. Mājaslapa ir beta versijā, līdz ar to, iespējams ir lietas/features, kas nav pieejamas. Vēl mīnuss, ko pamanīju, ka var pievienot bildes tikai līdz 512 KB.
Bet pozitīvi, ka šis ir ar ļoti stingru nostāju pret AI (Ellipsus | Our stance on generative AI), būtībā, viņi sola, ka nekad neizmantošot AI - neievāks lietotāju datus, tos neizmantos AI modeļu apmācībai (ko šobrīd citi sneakily cenšās izdarīt), kā arī neplāno ieviest ģeneratīvos AI. Kā arī izskatās, ka ir Eiropā veidots produkts (galvenokārt Vācija).

4 Likes

Teorētiski, ja viņi tiešām bāzējas Vācijā - GDPR gan jau mūs mazliet piesedz. Vismaz pa kluso tas liedza datu lietošanu apmācībām - man liekas.

1 Like

rīks kas saved pļavas ar ganāmpulkiem XD

2 Likes

Eh, žēl, ka nav profilu ar bildēm un aprakstiem. xD Zemniekiem būtu iespēja kreatīvi izpausties.

1 Like

Reku ziņu sižets par šo pilnīgi

1 Like

https://medievalmurdermap.co.uk/
Welcome to Medieval Murder Maps

Discover the murders, sudden deaths, sanctuary churches, and prisons of three thriving medieval cities. Click on a pin to read the story based on the original record written down in the rolls of the coroner.

1 Like
1 Like

DaFont - Download fonts
Visa veida fonti, bieži izmantoju lazergravēšanai vai zīmēm
ImagR - Prepare Photos for Laser Engraving
Daudzi noderīgi rīki priekš lazeriem un ir superīga sadaļa patterns
Freebies - Daily Free Goods for Crafters & Designers - CreativeFabrica
Bezmaksas dizaini
Future Tools - Find The Exact AI Tool For Your Needs
Mākslīgā intelekta rīku apkopojums
Tooltrace
Rīks kas palīdz izveidot custom gridfinity kastītes
CSM 3D Viewer
Foto uz 3d modeļi rīks
SculptOK depth Map Generator
Šo es izmantoju tam lai no nildes izveidotu 3d relief priekš cnc, ja katru dienu taisa check in tad var lietot bezmaksas
AuthX | Personalized Learning Experience on edX.org
Bezmaksas kursi no vairākām pasaules skolām
Ceru ka kādam noderēs

2 Likes

Templates — SKS PROPS

Pieejamas dažādas piegrieznes, dažādiem tēliem, ieročiem u.c. Saraksts nav bezgals, bet pie vēlmes un pareizām romām var modificēt.

1 Like

https://everynoise.com

Piedāva iespēju iepazīties visiem iespējamiem mūzikas žanriem, kā turkish deep house vai kazkh pop un daudziem citiem.

No kreisæs spēcīgāki, smagāki uz labo maigāki žanri, cik saprotu.

Var apskatīt arī izpildītājus katram žanram.

1 Like

Skatos, ka vismazāk populārā skaņa ir “youth orchestra”.

Every Noise at Once

1 Like

Interesanti. Viens no iemesliem, ka jaunieši izzaug :joy::sweat_smile:
Savā galvā pieļauju burtiski domu, ka jauniešu orķestri ilgi neturas kopā un ir neliels skaits pastāvoši sastāvi kur mainās dalībnieki.

Floor 746

Ietver arī dažas minispēles vai noslēpumus kurus jāatmin, bet sasodīts, vienu scēnu , izstabu, pētot var pazust uz laiku :D
Un var uzzināt par katru personāžu no kurienes.

Klikšķinot pa pelno caurumu POV tiek mests popkorns :smiley:

P.S. Ja kāds vēlas, var arī lejpulādēt visu šo manu sev.

5 Likes

kā atvasinājums:

Autors ir radījis atsevišķu animācijas rīku. Brīvi pieejamu. Gribētāji var izklaidēties.

Floor796 [Unsaved]

Mazliet turpinot,faktiski autors ir radījis pats savu video fomārtu, lai varētu visu vēlamo attainot, neauzdējot kvalitāti, bet arī lai neaizņemtu daudz vietas. Diezgan interesants visums no visām pusēm un veidiem. Krievu valodas lasošie var iepazīties, tā noteikti ir interesanta lieta. Varbūt mūsu acu priekšā dzimsts jauna tehnoloģija :D

Отрисовка в браузере большой анимации или как я ушел с mp4 к своему формату видео / Хабр

1 Like

Dažādi brīvi pieejami kastīšu un ne tikai template. Diezgan liela bibliotēka. Var savas bildes dizainu augšuplādēt un pielaikot uz kastes un citas 3d izvirtības
Bezmaksas versijā eksistē ūdenszīme, bet ja vajag tīri formu dabūt, būs labi.

Labs variants arī https://www.mockupworld.co/ : var dabūs bezmaksas PSD failus

1 Like

Pateicoties @Maass postam par filmām atcerējos par šādu būrvīgu vietiņu.

https://wikiflix.toolforge.org/#/

Netflix 20gs. izpildījumā. Vecas un ļoooti vecas filmas. Klasikas un ne tikai. Tāpēc ja kāds grib iepazīties ar melnbalto kino un nemeklēt pa visu internetu - lūgtum.

1 Like