OP varonis (+18)

Shoreiz? Esmu kaut ko palaidis garaam? :smiley:

Ir gadījies… Laikam. Es neatceros. :smiley:

Pirmos foruma mēnešus kaut kas pa druskai bija, līdz situācija izlīdzinājās. :smiley:

Meh… Nu jaa. Tagad labaak kaut kaadu bullshitu chataa spamo, kameer salauzh. :smiley:

Jūs jāsāk pieradināt pie foruma iespējām. Labas tēmas tiek gana bieži pieminētas, tikai visi baidās veidot atsevišķas tēmas forumā. :smiley:

Tapeec, ka tajaa briidaa notiek karsta diskusija chataa, kur var uzreiz atbildeet. :smiley:

Meh, tur peedeejaa laikaa taapat nebija, ko lasiit. :smiley:

Šī saucās viena no tām labajām tēmām? +18 stuff…hard to disagree :smiley: :smiley:

Ne gluži, bet tā ir tēma. Ar kaut ko jāsāk.

Nu lai tā būtu. Bet rēķinies, ka cilvēkiem būs slinkums taisīt, nāksies tev to darīt.

Man it kā šeit ir veseli 3 kolēģi. :smiley: Moderācijas jaudas ir gana, tai tikai jāatrod pielietojums.

Tad tik uz priekšu vēlu veiksmi :smiley:

Triis koleegi, no kuriem divi pashi ir spameri un treshais vislaik vai nu gulj, vai nu koledzhaa. :smiley: Atliek vien pasham visu dariit. Taapeec arii parasti visu censhos pats dariit. :smiley:

Varam iztikt arī bez fatālistiskām noskaņām. :smiley: Labāk domājat kā virzīt forumu uz priekšu, lai tas drīzā nākotnē neaizietu mūžībā. Čata lentas ir labas, taču šauras un sasteigtas. Šī foruma platforma var bez problēmām uzturēt pāris simtus aktīvo lietotāju. Tad kāpēc mums, dažiem purniem jau sāk palikt šeit šauri?

P - politkorekta administracija :D

Tu zini ka ar tadu teikumu tu pievilinasi visus sikos XD

Es ar labiem nodomiem. :flushed:

Ja runa aizgāja par politkorektumu, mēs varam arī parunāt par tavu īpašo “Virtuāli nošauts” nozīmīti. :grinning:

1 Like

Forumā jābut nelielam gestapo :smiley:

Pārāk daudz politkorektuma arī nav labi. All things in moderation.

Foruma paziņojumos, instrukcijās utt. tam jābūt pilnā apmērā. Sekot līdzi katram admina izteicienam gan ir mazliet par daudz. Mēs tomēr arī esam foruma lietotāji. :smiley:

Man tagat būs jauna mode visus par purniem saukt kappa

Edit: m9

1 Like