Oskara ceremonija noritēs šī gada 16. marta naktī no 1 - 4:00.
Pie tam, ja nemaldos, šogas translācija notiks YT. Vienmēr var noķert kādu strīmingu daudz viet citviet.
Lai būtu tas kaifs no tiešraides tev kā skatītājam ir jābūt ļoti iekšā tajā visā. Es pa lielam neesmu. Pagājušā gadā biju dēļ straumes diezgan dziļi tajā visā, pat mēģināju skatoties tiešraides sakumu, bet parasti, es parasti par to ka vispār ir bijusi Oskara ceremonija uzzinu tikai dēļ tā ka ir notikusi kārtējā drāma
Vai šis ir topiks kur var arī savus divus centus izlikt par nominācijām?
Viss jau ir okei, un tas ir TIKAI Oskars (izņemot, kad FLOW uzvarēja, tad tas bija “wooow, Oskars”), kas neko nenozīmē un vispār balvas par mākslu ir weird..
BET!
Jesse Plemons for Bugonia got snubbed big time, huge time un F1? Best Picture? Really? Bet Bohemian Rhapsody arī dabūja nomināciju un The Green Book uzvarēja.. tas ir viss kas jāzin par Oskariem un to legitimacy (izņemot FLOW uzvara. Best movie, 100% best Oscar, ļoti svarīgi! )
Priecājos par Sentimental Value (laikam mana top filma no tā ko esmu redzējis no 2025). Ļoti pelnīti visi 4 aktieri ir nominēti. Ceru ka vismaz šis liks vairāk cilvēkiem noskatīties šo filmu
Vienu reizi skatījos Oscaru translāciju dzīvajā - never again. Ja nu vienīgi pirmdiena ir brīva, otherwise, not worth it!
Es to salīdzinu ar sarkano diplomu, esi absolvējis univerisitāti ar izcilību. To varētu tā saukt. Protams, kā jebkurš darbs katram tās būs savā gaumē.
Jā protams, Oskars ar saviem gājieniem tā vai citādi nu galīgi varētu teikt ir zaudējis savu šarmu, prestižu.
Nav noslēpums, ka studijas tērē miljoniem, lai tikai viņu filmas uzvarētu. Nav jābrīnās reizēm par lēmumiem.
Varbūt man šogad ir inerce pēc pagājušā gada, bet arī hosts daudz ko nosaka. Konans man patika. Var dot vēlvienu iespēju šim pasākumam.
Haha :D Man bija viens kolēģis kas reāli gāja atpūtas telpa uz dīvāna gulēt. :D Bet viņam tāda švaka vieta ar, blakus tieši logam, kur vasarā pat caur aizsegiem spieda cauri saules gaisma un uz pc pastrādāt baigi grūti.