Overwatch fandom

Nav tik traki. Grafiskais dizains abiem ir multenīgs. OW sevi uztver nopietnāk. TF2 no otras puses ir vairāk rakstura un melnā humora.

Abas spēles ir multenīgas, bet atšķirīga stila. Piemēram, ja salīdzina: TF2 - Toms un Džerijs, Overwatch - Big Hero 6.

Spēles mehānika mazliet cita. OW liela nozīme ir spējām un it īpaši ultimate spējām. TF2 varoņiem ir aktīvās spējas, taču bez tām var iztikt vai arī tās neatstāj tik būtisku ietekmi.

Tādā ziņā TF2 varoņi ir spēcīgāki par OW. Tiem nav jāgaida līdz to super spēja būs gatava lietošanai. Toties OW varoņi var nokaut visu pretinieka komandu izdarot pareizu ultimate kombināciju.

Es redzu OW kā jaunās paaudzes TF2. TF sērija ir krietni vecāka un to var just. OW kā spēle ir krietni dinamiskāka un sakārtotāka.

Piemēram, OW tomēr cenšas balansēt savus varoņus. TF2 netrūkst ieroču, kuri praktiski nekad netiek lietoti.

1 Like

Ieeju lego discovery centrā un tur…

2 Likes

Summer Games ir sākušās.

New Hero announced - Sigma, the mad astrophysicist. Š o es noteikti gribu pamēģināt. Nevaru sagaidīt.

1 Like

Vai tiešām tas būs ilgi gaidītais tanks no Talon puses, vismaz pazīmes liecina. Man pa lielam arī nagi niez…

Šis ir Talon tanks, jā

Ooooo jā, kā man patīk jaunā comp sistēma.

“Nabaga DPSiem tagad jāgaida 15 minūtes, lai tiktu paspēlēt savu hanzo. Ak nabadziņi” Let press F on worlds smallest keyboard

Tagad varu izbaudīt sabalansētas spēles un spēlēt tankus zinot to, ka būs kāds, kas mani sahīlos vai arī aizsargās. Beidzot beidzās šie 3 smagie gadi ar 5 dps komandā

Bet tas neatbrivo no troļļiem tapat. Esmu jau saticis ne reizi šos.

Btw kā tagad, ja ir vēlme piemēram divata spelet comp. Abi sakuma izvelas lomas,? Vai tomer jaiet caur grupas izveidi…?

Tā protams sistēmai pagaidam lielaks pluss. Tagad es varu mierigi un garanteti ka dps paspelet

Btw… amizanti vel tas, ka pa tanku lomam dod kaut kadusmini bonusiņus ik pa laikam…

Par hīleriem arī. Manuprāt tas nav par lomām, bet balansēšanai. Tur kur ilgāk jāgaida tur balvas nebūs, kur būs mazāj jāgaida, tur būs balva. Tā lai spēlētāju būtu vienlīdz daudz dažādās lomās

Nav ne jausmas . Būs jāmēģina

Svētdien? Vakarā? XD

I have mixed feelings about this new system. No vienas puses abas komandas būs sabalansētas, no otras - tagad ir grūtāk atrast maču.

Yeep - tie paši DPS vidēji 5-7 minūtes. Reti kad ātrāk - tur arī lielākā tauta raujas.

Blizzconā plāno paziņot par jauno Overwatch 2 spēli.

Ehh… rip mana nauda

Dzīvosim redzēsim ko viņi tur izstāstīs… bet man tāda sajūta ka tā būs ne gluži “turpinājums” - tā būs sava veida “papildinājums”

Jo būsim godīgi ieviešot aizvien vairāk varoņu ir grūtāk izpildīt pareizo balansu- tākā “OW 2” varbūt varētu būt sava veida turpinājums tikai ar paplašinātu pasauli… Vai tieši otrādāk, ņemot vērā baumas, ka vaŗēsot progressu no pirmās pārnest uz otrās nozīmē tas, ka mainīsies mehānika būtiski, kas ietekmēs visu spēles gaitu vai būs aka “Fortnite 2”

Jo jā OW pēdējā laika saskarās ar publikas noturēšanas problēmām…

Vai - ņemot vērā ka OW 1 notiek pasaulē kur OW kā organizācija ir sabrukusi un tiek veidota no jauna, otrā spēle varētu parādīt jau kā gatavu organizāciju vai pat tās priekšvēsturi. ņemot vērā iepriekšējās noplūdes un personāžus kas parādījušies, taču Blizz teikuši, ka uz šiem personāžiem viņiem ir citi plāni…

Lai gan HZ - tā taču Blizz un viņi var zem Activision spiediena izdomāt da jebko.

Izskatās, ka būs sižeta līnija par katru varoni, tipa single player.

1 Like

Yep tieši gribēju pateikt par šo. Ka gaidās kooperatīvā sižeta līnija uz ko tiekot likts liels uzsvars.

Reku šeku avotiņi:

https://www.igromania.ru/news/87600/SMI_pervye_podrobnosti_ob_Overwatch_2_gde_budet_syuzhetnyy_rezhim.html

Taču jebkurā gadījuma domāju, ka OW 1 netiks pamests - pārāk daudz ieguldīts un pietiekami vēl nesoša vistiņa ir lai to vienkāŗsi paņemtu un nokautu.

1 Like

Man liekās, ka vnk būs tā, ka tiem, kam ir spēlē tgd būs vēlāk tāds kā apgreids un volā!, bet tiem, kam spēle nav nopirkta, OW1 nebūs tā vietā būs OW2 un cena tāda pati kā pirmajai daļai, protams ja blizzi neizdomās ‘‘gribi apgreidu? nedaudz piemaksā’’.

I feel conflicted. No vienas puses netīk man ka Blizzard liec galvu Ķīnas valdībai no otras es jau sen vēlējos story based Overwatch game. What to do, what to do…