Par čatu un zvanu krāpnieku pieredzi

(Man nav amazon konta)

1 Like

Es nezinu, es neceļu. Tu vari pamēģināt uzzvanīt :joy:
Vienu dienu vispār bija gadījums, ka tik daudz zvanīja, ka nespēju pat nobloķēt vai ko citu izdarīt. Tikko kā nometu, tā no citas valsts numura zvana. Tai dienā arī citiem kolēģiem līdzīgi bija, kreizī

1 Like

Man šitie arī dažas dienas pēc kārtas zvanīja. No dažādām valstīm

Vispār tie linki izskatās pareizi - amazon.com Vai tik kāds veidojot kontu nav nejauši ierakstījis tavu numuru. :D

Man ik pa laikam piezvana nepazīstami ārzmju numuri, bet tagad es to vnk ignorēju vai nolieku klausuli nepaceļot to. Man vairāk krīt uz nerviem vairāk visādi krāpnieki čatos un sociālo tīklu tiešajās vēstulēs. Yo tie man nāk katru dienu.

Cik patīkama ziņa, par vienu mūdzi mazāk. :sugoi:

2 Likes

Es arī zinu kuriem feisbukā ļoti bieži raksti kaut kādi krāpnieki, kaut kā uzsēžas uz vienu cilvēku un spamo no nezin cik kontiem par visādiem mantojumiem. Man gan šitādi mūdži neraksta.

Pārdodu vienu lietu FB bet cenšos saprast, vai viens pircējs ir krāpnieks :smiley: Indiešu vārds, dzīvo Krāslavā, raksta krievu valodā man. Saka, ka DPD kurjeru nosūtīs. Mhm - esmu dzirdējis par to kurjeru

2 Likes

100% krāpnieks. Tīri topika pēc vari viņam piekrist un tev viņš atsūtīs visai pārliecinošu DPD lapu kas prasīs tavus kredītkartes datus “personas apliecināšanai” vai “pavadzīmes noformēšanai”.

3 Likes

Nobloķēju :sweat_smile: Kaut kā neaizrāva ka indietis ar 6k draugiem no Indijas pēkšņi dzīvo Krāslavā un raksta krieviski

Man beidzot arī tika sasistās mašīnas vecene :joy: Es viņai sāku pretī tikpat gaudulīgā balsī vaimanāt pretī no sērijas O BOOOOOŽE un skrēju uzlikt skaļruri visai ğimenei, bet “viņa” aptika ka viņu mēda un nometa :pensive:

5 Likes

kaut kā vismaz manā galā aprimušies zvanītāji un kāsēji, pieklusis telefons

tiko zvanīja nepazīstams Itāļu numurs, uzreiz pēc kura zvanīja vācu numurs. Gaidu kad zvanīs japānis, lai Axis komplektu savāktu

6 Likes

Noteikti , ka krāpnieks. :face_with_crossed_out_eyes::face_with_crossed_out_eyes::face_with_crossed_out_eyes:

Zvana nīderlandes numurs, joka pēc paceļu:

ALO ЗВОНЮ ИЗ КОМПАНИИ ЛАТВЭНЕРГО МЕНЯ ЗОВУТ ЯНИС

Sāku tā zviegt par “Jāni” ka nevarēju pakaitināt :sweat_smile:

7 Likes

Tikko kā nospiežu sarkano pogu uzreiz jauns draugs parādās :D

3 Likes

No vienas WA grupas

9 Likes

Labāk neatbildēt uz šādām ziņām. Vienkāŗsi blokā un viss.
bet atbilde labia :D

Vajag scrath karti, ka vari nokasīt no kuras valsts ir zvanīts ;D

1 Like

Man liekas šis arī reģistrējas:

1 Like