Parādi ko šodien nopirki ^~^

6 Likes

interesanti, vai lielais plakāts ir ģenerēts, māksliniekam nav Konstantīna, vai arī man ir galīgi kreisas acis…

Es nezinu, nebiju tik tālu aizdomājusies. :sweat_smile::sweat_smile::face_with_crossed_out_eyes:

Erinle’s House - https://www.etsy.com/shop/ErinlesHouse

Man acī arī iekrita ābolu un bumbieru izlase. :D

Attēlā redzamas sešas košas augļu figūriņas ar jautrām sejiņām – trīs dzelteni bumbieri un trīs sarkani āboli, kas novietotas uz melna samta auduma blakus melnai cenu zīmei ar skaitli 15.

15 Likes

Mazliet no mana haula)

8 Likes

Ne gluži šodien..
Gribēju pokemonu gachu :sweat_smile::sweat_smile:
Čot dīvains pokemons izkrita

8 Likes

Šī jau no “Date a Live” Kurumi :smiley: Pokemon nav gan

Kā teica čoms skolas laikā - jebkurš zem 1,50 m ir pokemons

3 Likes

Starp citu, šogad unikonā bija iespēja pašam uztaisīt piespraudes?

Man liekas, ka es šoreiz neredzēju viņus :thinking:

@Menestrels vai @H_Hercogs minēja kaut ko tādu, ka bijis esot pārītis…

Es redzēju stendu, kurā tavā vietā tiek izveidota nozīme. Gluži iespēju pašam ķerties tai lietai klāt it kā neredzēju.

Pašam taisīt nekad nav bijusi opcija. Tuvākais parasti ir viens stends, kur tu vari aizsūtīt viņiem bildi un viņi no tās uztaisa nozīmīti, bet nepiefiksēju vai viņi šogad bija.

nav bijusi opcija jo neviens negrib uzņemties, jeb paši organizatori neļauj šitādu lietu?

Domāju ka nav garantija ka atmaksāsies tāda opcija, jo tās mašīnītes nav baigi lētas.

Vakardienas Tallinas hauliņš

5 Likes

Uz ezīšfestu biji?

Vai uz actual Tallinu aizlaidi?

Tie moomin cepumi ir tik labi :fire::purple_heart:

Gribēju uz kvartālu, bet sanāca actual Tallina :grin: komandējums un kā vienmēr ilgāk ievilkās, uz ezīšfestu nepaspēju un spēki jau ar bija tu-tū :sweat_smile:

Uuu :ok_hand: vēl neattaisīju, gaidu, kad munchies uznāks :grin:

3 Likes

Es kādu laiku Rimi pirku, sen nav tur redzēti, bet tad ieraudzīju Top pie darba :heart_eyes: