Parādi ko šodien nopirki ^~^

@Kristianux Mans panikas pirkums :D

Big Cats GIF by NETFLIX

9 Likes

Nu, padalīšos ar ko labāku:

4 Likes

Klasiskās mūzikas un mierpielna kalnu aitu ganības. :innocent:

Papildināju kolekciju ar divām mantiņām.

Gurķi :cucumber:

Un tad maziņš gurķu stūrītis man sanāk, bija kaut kur vēl, bet aizdomas, ka tie sen pazuduši nebūtībā.

Un Rīgas Kaķi, šis jo īpaši patīk, jo bumbiņa būdama mazliet caurspīdīga, ļoti feini atstaro caur sevīm lampiņu gaismas. Sanāk kaķis gan saulrietā, gan saullēktā :D

11 Likes

Vai esi pārliecināts, ka tas ir gurķis? Izskatās, ka tas ir kaut kas, kas ir grinčam :joy::joy::joy::joy::joy:

6 Likes

Biju klāt pirkšanas brīdī. Konkrēti gurķis

2 Likes

Jauns laptops?
16:10 ekrāns? Kā ir, acis nesāp?
Mani šausmina, ka tagad ražo gaming laptopus ar 16:10, tiesa vari lietot 16:9 displeja iestatījumos atstājot ar black bars.

Nejūtu problēmu, patiesībā pat patīkamāk kā tiek aizpildīts redzes lauks, pat ja skatīšanās leņķis sanāk nedaudz uz leju.

1 Like

Cik ir skatīts 16:10, nu galīgi liekas kvadrāts, nevaru izturēt tādu. Labākais variants būtu vienkārši atstāt 16:9 ar black bars. Drošivien visu mūžu pierasts pie normāla standarta 16:9. Jācer, ka uz nākotni varbūt parādīsies abi varianti gan 16:9, gan 16:10. Bet daudzi jau nomainījuši jau tikai modeļus 16:10 :cry:

Nu man izskatās, ka 16:10 būs pēdējā evolūcija, izskatās tieši kā aktīvā redzes lauka forma aizpildas

1 Like

Nu redzēs kā būs uz nākotni, sliktakājā gadijumā displeja iestatījumos varēs uzlikt 16:9, lai jau ir tie black bars, ja laptops ir melns diži daudz netraucēs. Neesmu jau vienīgais, kas ar tādu tendenci nav apmierinās. Es vēl saprastu ofisa laptopiem 16:10, lai ir vairāk vietas lasīt tekstu utt. Nu nejau spēlēm. Arī Anime standarts ir 16:9.

Pēc izskata spriežot @Kristianux ir thin & light portatīvais. Tieši kas uz ikdienas / biroja portatīvā pusi.

Nopirkām lielo plīti, ja izdosies pieslēgt nenosvilinot māju, operācija “pīrādziņi uz ziemassvētkiem” būs izdevusies :joy:

10 Likes

Starpcitu AC Shadows cutscene ir šauri, kā filmas. Uz 16:10 displeja spēlējot neko neigūsi kā tikai milzīgus black bars :D

vai vēl labāk pamēgini noskatīties kino formāta filmu kam ir 1.4:1 vai 1.9:1. bet tur nav arguments. reizēm melnos rāmjus pieliek tīri gaumes pēc.

Nav ne vainas šauriem cutscene, man patīk, tāda cinematic sajūta. Tā ka nezinu, kur tāda ideja vai doma ražot 16:10 displejus gaming laptopiem.

Cauri puteņiem, krusu un slidenu trotuāru devos mēdīt mēteli Wintercon kospleijam. Tīri neviļus, humānās viss bija pa 3 eiro, kopumā kādas 2 parastās un 3 humāna vintage pabiju

Pirkums viens ir ādas jaka

Nav tik kruta kā iepriekšējā, bet šeit tāds retro piesitiens

Pirkums divi, pēdējā veikalā ko apmeklēju, ir ādas melns garais mētelis. Nav gluži pareizais garums un materiāls, bet kishibe kospleijam derēs. Pilnai laimei, fiksi uzmetu melnrakstu gala kospleijam

12 Likes

Mazais aniimeshop hauls

7 Likes

Mazs, maziņš un maziņāks. :D

4 Likes

Jā :D