Parādi ko šodien nopirki ^~^

Šie ir pārpalikumi no mana pirkuma kas atnāca piektdien :D Viss izskatās tik skaisti, ka vajadzēs pēc kāda laika vēl nopirkt kartiņas :D

6 Likes

cik skaistas! :heart_eyes:
beidzot kaut kas acīm tīkams, citādi man te too much AI sūdi apkārt pēdējā laikā uzpeld

3 Likes

Yuuuuu… reāli sāku speciāli meklēt māksliniekus lai pirktu no viņiem kartiņas nevis no veikala :D Pluss viņai vēl ir bezmaksas digitālās kartiņas, cik sapratu tas parādās ap dažādiem svētkiem, instagramā vieglāt bija to redzēt :D

2 Likes

Īsti nenopirku, bet skatījos uz nopirkšanu:

GG visiem geimeriem vai jebkuram citam, kas grib datoru.

2 Likes

visai traki iedomāties, ka rams manā sistēmā šobrīd ir tik vērtīgs, cik visas pārējās komponentes man izmaksāja to saliekot.
DDR4 arī tik labi neklājas, tas trīskāršojies cenā.

2 Likes

SSD arī cenas ir pacēlušās

1 Like

Intereses pēc nopirku no kaut kāda poļu onkuļa vertikālo peli.

6 Likes

kā viņu rokā tur?

Kā tādu mazliet slīpu rokas spiedienu.

3 Likes

Vai tas vispār ir ērti?

Saķert to ciet, jā. Kā būs ilgtermiņā laiks rādīs. Pagaidām viss kopumā ir neierasti. :D

Turpinot manu vertikālās peles eksperimentu sēriju, izmēģinu “alice” stila klaviatūru.

9 Likes

Ķipa ideja, ka tu kā Alise brīnumzemē visādu halucinogenos salietojies ja?

Leģenda vēsta, ka pirmo populāro klaviatūru ar šādu izkārtojumu sauca par “Alice” un no tā iegājies nosaukums. No iespējas turēt rokas mazliet platāk pagaidām nejūtos brīnumaini, bet redzēs. :D Laiks rādīts vai te ir kaut kas vairāk par tīri estētisku maģiju.

1 Like

Man ir tā, ka pirkstiem ir “muskuļu atmiņa” un zinu, ko vajag spiest uz tiem nemaz neskatoties. Šeit, viss izskatās tā nedaudz sagrozīts :smiley: Nav visu laiku jāmet acis, kuru pogu spied?

Galīgi nē. Tik drusku jāpiešaujas pie nobīdes, jo pogas ir pareizajās vietās, tikai nepareizajā leņķī. :D

Jo vairāk es skatos uz to tastatūru, ko vairāk man liekas ka viņai bija jābūt otrādāk, nevis iekšais ieliektai uz leju, bet gan malām, lai tāds smuks pusaplis veidojas, vismaz ar manu - rokas krustā - rakstīšanas stilu

Kādas atsauksmes par peli, tagad, kad esi jau ilgāku laiku palietojis?

Kaut kas tajā ir. To ir visai forši saķert un roka to lietojot tiešām ir atslābinātāka. Man tikai vēl projām ir sajūta, ka es ar vertikālo peli esmu mazliet neprecīzāks nekā ar parasto. Šā vai tā, tā tuvākajā laikā nepametīs manu galdu.

Ja kāds grib pamēģināt, es savējo pirku lietotu. Ar domu, ja nepatiks, ka varēs pārdot. Šo vinted.lv nopirku no kaut kāda poļu onkuļa, grafiskā dizainera par 1/3 no veikala cenas. Ar pelēm tik jāskatās vai tā nav baigi nodilusi. Mīkstie gumijotie pārklājumi pēc brītiņa lietošanas mēdz izskatīties krimināli. Man pašam parastā pele ir Logitech MX Master 3 un es cenšos neskatīties ko turu rokā. xD

Paķēru vakar džinsu jaku. Dikti sen neko tādu neesmu vilcis

2 Likes