Liekas es velku uz sporta zāli tās tur pa kreisi.
es tā skatos ka tu vāc DVD; tev ir uz kā atskaņot??
Kompim ir disku lasītājs.
Arī Dvd atskaņotājs fiziski ir ![]()
It pat mūzikas atskaņotājs kurš var veikt dvd playera funkciju.
Esmu nobruņots. ![]()
Galīgam retro man vēl it VHS atskaņotājs
CRT televizors ir?
Ir.
Laukos pēdējais mohikānis :D
Pagājušo gad divus noziedoju RetroMultiplayer
Ikšķilē senlietu tirgus
Var atrast vecos HotWheels un daudz ko ar kara tematiku saistīts (pat nacistu un padomju laika simboliku). Bet, es ieraudzīju to, kas man sirdij tuvāk. Visas babuļas pastūmu malā, ieraudzīju kalnu ar kastēm!
Brīvdabas tirgus noslēdzās, jāsāk rādīt kur es atkal iztērēju savu naudiņu :D
No kreisās puses uz labo pusi.
Ēdiena kategorija
Asorti sukādes ar zemenēm: Garšīgas un bija pat liela izvēle varētu pat vairāk paņemt. Ignorē to ka paka jau ir atvērta :D Granberry → internetveikals, facebook.
Konfektes: Klasiskās gotiņas končas dažādās garšās. Skrīveru Gotiņa → internetveikals, facebook.
Gurķu čipši: Sālīti gurķu čipši kuri garšo pēc sausiem sālītiem gurķiem :D Aveņu Park(a)s → facebook, instagram.
Paipalu fileja: Šo vēl nepagaršoju, bet bija opcija nopirkt arī ceptas paipalu olas uz kociņas kas man ieinteresēja bet es aizmirsu aiziet atpakaļceļā nopirkt to
Olalā → facebook, instagram.
Podnieku kategorija
Bļoda: Tur bija daudz interesanti veidojumi bet es neesmu tik bagāta un vietas mājās nav tika daudz :D Daugmales keramika → internetveikals, facebook, instagram.
Gurķa magnēts: Nebija manos plānos pirkt magnētus, bet man ļoti iepatikās, kā arī pats magnēts ir pietiekami spēcīgs. MAALI ceramics → internetveikals, facebook, instagram.
3 krūzes: Šo podnieku es jau noskatījos dziesmu svētku Vērmenes dārza tirgū, šoreiz gan nopirku kaut ko, lai gan daudz kas patīk un bija grūta izvēle. Ozolins Pottery → internetveikals, facebook, instagram.
Tekstila kategorija
2 kleitas fonā: Būtu bijis labāk ja bildētu uzģērbtas kleitas bet es aizmirsu nobildēt kad viņas nēsāju, abas ir lina kleitas. Ar rozēm ir kā apakškleita un virskleita, vēl jāpiemeklē mežģīņu josta un būs ideāli. Melnā lina kleita ir jau virskleita. Un diegu enģelīti pārdevēja iedeva kā dāvaniņu :3 Tagad ir jāizdomā vai likšu kā piekariņu, vai kā eglīšu rotājumu. Ozolkalna klēts Līga Kluba → facebook.
Muguras švamme: Man jau pašai ir švammes no šejienes jau trešo gadu, šo nopirku kā dāvanu citam. Medustekstils → facebook, instagram.
Dažādu jaukumu kategorija
3 apsveikuma kartītes: Mana tradīcīja pie šīs mākslinieces pirkt kartiņas brīvdabas muzejā beigsies tad kad viņas vai manis tur nebūs :D Diāna Renžina → facebook, instagram.
Gusto kosmētika: Pagājušajā gadā izmēģināju viņu ražotās preces un man iepatikās. Lūpu balzāmu dabūju kā dāvaniņu, weeee… man kā reiz arī to vajadzēja bet netaisījos pirkt jaunu kamēr iepriekšējais lūpu balzāms nav pilnīgi beidzies :D Gusto Cosmetics → internetveikals, facebook, instagram.
Kaklarotas: Vasarā nopirku no viņas kaklarotu un man ļoti iepatikās ka gribu vēl citas rotas :D Mazā Galaktika → facebook, instagram.
Paldies par jūsu uzmanību, tiksimies līdz nākamam kādam amatnieku tirgum un maka raudāšanas sesijai
bet zero regrats :D
randomā skatījos bildes no citiem kuri bija brīvdabas tirgū un ieraudzīju sevi fonā kā reiz ar melno kleitu :D Rokās man ir svaigi nopirktās krūzītes :D
Lādētājs ko nopirku atbrauca ietīts mitruma uzsūcošā paladziņā. Kas jauns manā praksē. Ar zināmu piesardzību skatījos vai nav traipu. :D
paķēru šo video karti un ryzen 7 5700x
pluss ar manu iepriekšejo pirkumu 64 gb ddr4 ram būs labs kompis xD
man liekas 5060ti būs jaunais 3060ti: kā viena no izplatītākajām kartēm.
interesanti, kāpēc starp 8Gb un 16Gb varientiem ir tik drastiska cenas starpība… gandrīz 180% uzcenojums
jap man ar liekas’tā, paķēru jo noderēs priekš video edita mācīšanās liels vram varēju itkā arī ņemt 5070 12 bet šis man vairāk uzrunāja
nespēju izturēt ka davinci resolve timline lagoja xD būs jamaksā 3 gadi bet ir vērts.
Domā 5060 neaizies? Tradicionāli **60 sērija bez Ti ir lielākais tautas segments.
Es kā pirms brīža RTX 3060 Ti īpašnieks prognozēju, ka lielā migrācija prom no tām kartēm sāksies tikai nākošajā paaudzē. Karte vēl ir ļoti ok un tirgū ir jūtami negatīvs spiediens pret jaunu datoru pirkšanu. 4060 Ti karšu īpašnieki vēl jo vairāk nepāries uz jauno paaudzi.
Mana teorija ir, ka apskatnieki visi kā viens baigi spiež uz tiem 16gb un tirgū trūkst karšu. Brīdī, kad dateks.lv ir viens no lētākajiem kartes piedāvājumiem, tas liecina, ka parastās noliktavas ir patukšas. :D
Sāpīte. Cik liela procentu likme?
10.45 gadā
Mēnesi 23 jāmaksā
Tev tur varētu būt kaut kur paslēpušies vēl procenti, jo maksājot 3 gadus 23 EUR mēnesī tu samaksāsi pa virsu aptuveni 40%.
Šā vai tā, ja tev pēkšņi negaidīti no kaut kurienes ieripo papildus naudiņa, apmaksāt šo priekšlaicīgi varētu būt ļoti laba ideja.
Pretēji topikam: “parādi ko šodien nenopirki”
Nolēmu sevi uz dz/d palutināt un laicīgi pasūtīju maija sākumā. Sākumā vainoju Frančus viņu pēdīgumā, bet laikam kaut kas pa ceļam notika.
vot šito gribētos redzēt, kā izskatās, jo smuks audums
Kad dabūšu jostu kas piestāvēs vajadzēs atcerēties nobildēt :D