Parādi savus nagus, gredzenus vai hand art vai vnk savas rokas

Nomēğinu temu nagu uzlīmes, moš turēs :thinking:

6 Likes

jau labu laiku viņas lietoju, pašas vēl nav nolobījušās. tikai laikam, kad dabū karstumu, bišk saraujas un nagu galiņi paliek kaili ;D

Man taisni no tava posta kkad agrāk par to, ka iztur ravēšanu, arī radās ideja pamēğināt :grin:

Kūti šovakar izdzīvoja bez defektiem, tāpēc pārākums par nagu laku jau ir stabili nodrošināts

2 Likes

Ou deam jau 2 labi rewiew :D Varbūt arī jāizmēģina, tās uzlīmes ir kā pa visu nagu ne? Viegli uzlikt/noņemt? :D

1 Like

Got my nails done! :heart:

4 Likes

man kaut kā nesanāca, tizli sanāk izgriezt naga formai to uzlīmi :c

1 Like

Es iemanījos pielāgot lai maksimāli nav jāapgriež, vismaz tās, kurām nav zīmējums virsū, tikai raksts. Viņām visām ir tievais un resnais gals, un tur vnk jāpiemeklē kurš platums atpas nagam vislabāk.

Jeb tev garumu nesanāca piegriezt?

tieši garums nesanāca, moš man šķēres pārāk neasas, i dunno ;D

Pamēğini ar nagu knaiblēm, man labajai rokai tikai tā sanāk jo es kreisajā šķēres nerubīju turēt

Es arī nopirku šādas nagu uzlīmes, un beidzot saņēmos tās izmēģināt, un google saka ka beigās vajag top coat uzlikt, sanāk nevar viņas tāpat vien līmēt? :owocry: Viņas uzreiz nolips? Neturēsies? Man vajag lai turās vismaz 2 dienas, ja rokas bieži mazgā gan jau rip ne?

1 Like

Da nē, nekad neesmu likusi top coat. Neatceros, ka būtu kāds nolipis, tikai nodilst naga augšdaļa pēc ~2 nedēļam. Bet ilgāk par nedēļu pat baigi neiesaku nēsāt, manējie saplūst viens ar nagu un raujot nost, naga virskārtiņu var vietām paraut. Tāpēc arī lbk ņemt nost, kad paturēti 3min zem silta/karstāka ūdens. Pēc dušas parasti noņemu.

1 Like

O nice tad, nu svētdien ir plānots iet uz pirti tad arī ņemšu nost :D Ceru ka man arī sanāks uzlikt :D

Nu, lai izdodas! :crossed_fingers:

Mani nagi ir par mazu šīm uzlīmēm, visas bija par lielu :D platuma ziņā, garuma ziņā bija pat tā ka vienu uzlīmi varēja sagriezt uz pusēm un lietot 2 nagiem :D it looks shit bet priekš pirmās reizes būs ciešami :D

1 Like

Man mazākās ir par tievu augšgalā, tpc ņemu lielākās un apgriežu dibenam maliņas. Vai nu uzreiz caur to plastmasu iepakojumā, vai uz naga ar tievajām šķērītēm :grin:

Bet šitās tev ir tās “labās”, man 1x trāpījās tādas cietas, kuras negribēja uz naga ielocīties :sweat_smile:

Nu viņas reāli kā uzlīmes ir kuras smird pēc nagu lakas :D Bet es laikam nepareizi uzliku tās jo tajā pašā vakarā sāka lobīties, nu nekas man ir vēl sloksnes, varbūt nepareizi uzliku :D Šo tad skaitīsim par testa izmēģinājumu :D

Nagus atspirtoji? :smiley:

Es nomazgāju rokas kārtīgi un vēl ar acetonu tieši tā kā google teica :D Bet man šķiet es nofeiloju vīlēšanas daļā, jo tieši vīlētās daļas sāka plīst pirmās pašos nagu galos. It kā vīlēju visus vienā virzienā no augšas uz leju, bet es nez :D

tad manas zināšanas ir izsmeltas ;D jākačā skills :D
ā, nu pēc uzlīmēšanas var aukstā ūdenī vēl pamērcēt, lai ātrāk sacietē kā nagu forma

Vot to es tieši neizdarīju, es tieši izvairījos no ūdens, būs kādreiz otrajā mēģinājumā jāizmēģina :D

1 Like