Steam Replay R.E.P.O. man ir pirmajÄ vietÄ ar masÄ«vu pÄrsvaru.
oo they finally released full version of this
love this xD
Es saku, ka mums vajag visu 100%
VairÄk REPO vakari karoÄ bÅ«s.
VispÄr, kas tÄ ir par spÄli?
Viena no retajÄm, kam tiek veltÄ«ti kopistiki vakari tikai tai. Ir smieklÄ«gi. Tur jÄvÄc priekÅ”meti, jÄkrÄj naudiÅa, jÄizvairÄs no briesmoÅiem (vai kopÄ«gi tos piekaut), un pa reizÄm, arÄ« pasmieties. Un retu reizi, kopÄ«gi iekrist bedrÄ.
PaÅ”laik SteamÄ ir tieÅ”i arÄ« atlaidÄ«te:
Save 30% on R.E.P.O. on Steam
Ah yes bedre - the worst of the enemies ![]()
![]()
Nu tÄ spÄle muzejÄ kas mums aizvakar bija, esmu izbrÄ«nÄ«ts, kÄ 4 bedrÄ var ielidot
Pat briesmonis ielidoja bedrÄ.
Es nevaru saprast, kÄ ir spÄlÄtÄji, kuri tiek lÄ«dz kaut kÄdam 20,30, 40 utt lÄ«meÅiem
Daudziem jau ir HP pÄri tÅ«kstotim (un arÄ« stamina). NezinÄmi, cik grÅ«ta spÄle paliek tad.
TwitchÄ skatos kÄ daži spÄlÄ REPO. Nezinu, vai pirmo reizi vai kÄ (neizskatÄs), bet never vaÄ¼Ä karti, nevÄc visus priekÅ”metus (gandrÄ«z vai jÄbļauj ekrÄnÄ
) vai tikai lai sasniegtu minimumu. Aizmirst taÄku sÄkuma punktÄ, neiet cauri visÄm istabÄm. NÅ«bi tÄdi.
IzmÄÄ£inÄju pirmo reizi REPO speedrun, kur sacenÅ”as divas dažÄdas komandas kuras izdarÄ«s vairÄk pa vienu stundu. KÄ arÄ« par katru nÄvi Åemas nost punkti. BeigÄs izrÄdÄs var mierÄ«gi iztikt bez daudz kÄ, ja mÄki izvairÄ«ties no monstriem :D Jo viss kas bija mÅ«su komandai bija: 1 stamina un 1 health, un 1 ierocis uz trijÄm :D
Ahhh.. aizmirstu piebilst pa vienu stundu tikÄm lÄ«dz 7 lÄ«menim, tikai ar 4 nÄvÄm no spÄlÄtÄjiem.
Ta jau tu mÅ«s varÄsi nest pretÄ« uzvarai nÄkoÅ”ajÄ saspÄlÄ. ;D
TrÄ«s nÄves no tÄm bija manÄjÄs, tÄpÄc nespÄ«d :D