R.E.P.O. šŸ˜‚ The Retrieve, Extract & Profit Organization

Steam Replay R.E.P.O. man ir pirmajā vietā ar masīvu pārsvaru.

3 Likes
1 Like
1 Like

oo they finally released full version of this

love this xD

1 Like

Kosmētiskais ā€œpatchā€ ir klāt.

1 Like
1 Like

Es saku, ka mums vajag visu 100% :smiley: Vairāk REPO vakari karoč būs.

1 Like

Vispār, kas tā ir par spēli?

Viena no retajām, kam tiek veltÄ«ti kopistiki vakari tikai tai. Ir smieklÄ«gi. Tur jāvāc priekÅ”meti, jākrāj naudiņa, jāizvairās no briesmoņiem (vai kopÄ«gi tos piekaut), un pa reizēm, arÄ« pasmieties. Un retu reizi, kopÄ«gi iekrist bedrē.

PaŔlaik Steamā ir tieŔi arī atlaidīte:
Save 30% on R.E.P.O. on Steam

3 Likes

Ah yes bedre - the worst of the enemies :grin::joy:

2 Likes

Nu tā spēle muzejā kas mums aizvakar bija, esmu izbrīnīts, kā 4 bedrē var ielidot :smiley: Pat briesmonis ielidoja bedrē.

1 Like

Es nevaru saprast, kā ir spēlētāji, kuri tiek līdz kaut kādam 20,30, 40 utt līmeņiem :sweat_smile: Daudziem jau ir HP pāri tūkstotim (un arī stamina). Nezināmi, cik grūta spēle paliek tad.

Digital Circus balss aktieri spēlē REPO:

2 Likes

Twitchā skatos kā daži spēlē REPO. Nezinu, vai pirmo reizi vai kā (neizskatās), bet never vaļā karti, nevāc visus priekÅ”metus (gandrÄ«z vai jābļauj ekrānā :smiley: ) vai tikai lai sasniegtu minimumu. Aizmirst tačku sākuma punktā, neiet cauri visām istabām. NÅ«bi tādi.

2 Likes

Izmēģināju pirmo reizi REPO speedrun, kur sacenÅ”as divas dažādas komandas kuras izdarÄ«s vairāk pa vienu stundu. Kā arÄ« par katru nāvi ņemas nost punkti. Beigās izrādās var mierÄ«gi iztikt bez daudz kā, ja māki izvairÄ«ties no monstriem :D Jo viss kas bija mÅ«su komandai bija: 1 stamina un 1 health, un 1 ierocis uz trijām :D

3 Likes

Ahhh.. aizmirstu piebilst pa vienu stundu tikām līdz 7 līmenim, tikai ar 4 nāvēm no spēlētājiem.

Ta jau tu mÅ«s varēsi nest pretÄ« uzvarai nākoÅ”ajā saspēlē. ;D

3 Likes

Trīs nāves no tām bija manējās, tāpēc nespīd :D

1 Like