Saliec savu Gundam saiets - 16.06. 17:00 Yuranka Games!

Superglue on JOINTS??? Ayo!

Would probably be another figure but scale 100. Yeah also hope there is not too many of those tiny bits the stickers on my little figure was tough enough to get even xD

1 Like

Yup, no problem whatsoever. Just a veeery small smidge - allows me to move it a bit, but also remains locked in position.

1 Like

Oh yeah - I didn’t bother with the smallest ones - didn’t see the appeal, as they were on a place nobody could see. But bigger the model, perhaps fewer stickers to use?

1 Like

Sevis cienošs bruņinieks nedrīkst būt bez uzticamā ērzeļa. Šim vārds Marshmallow :grin:

10 Likes

Pag, tas ir oficiāls gunpla kompanjon zirgs? :D

1 Like

Jep.
Vārdu gan izdomāju pats.

Vēl viens biedrs.
Šis pa savam ir interesantāks. Detaļās vairāk. Iespējās un kombinācijās. Uzlīmīšu vairāk. Lai gan tur kur līmējas, varētu izmantot nu nez - gribētos bez maz vai nokrāsot. Jo ir pietiekami skaists reljefs un uzlīmes viņu noplacina.
Bija ar sākumā aizdomās, ka ir ekstra zvēriņš, bet tikai beigās netīšām atklāju, kā viņu salikt.

8 Likes

Uh-oh, somebody is HOOKED! :sweat_smile:

1 Like

Aizvakar beidzot saņēmos pabeigt šito briesmoni. Diemžēl sanāca salauzt vienu detaļu, kura izrādījās trauslāka nekā stiprinājumi, kuri turēja to rāmī :sweat: Stipri šaubos, ka to ir iespējams salīmēt, ja nu vienīgi pielīmēt pašai bazukai.

No nosacīti labā - atklājās, ka tomēr IR veids, kā izmantot manu statīvu. Komplektā nāk speciāla optional detaļa, kura stiprinās starp muguru un mugursomu:

Diemžēl statīvs izrādījās knapi spējīgs noturēt šito briesmoni stāvus, ar visu to, ka skrūves pievilku, cik nu vēlējos riskēt nepārgriežot. Praktiski vienīgais veids, kā tas statīvs var noturēt Gundamu ar visu mugursomu/spārniem, ir, ja Gundams ir stāvus - lidojošas pozas vai pozas jebkurā citā virzienā nespīd, statīvs ir pārāk viegls un neizturīgs/Gundams pārāk smags un vienkārši gāžas apkārt. Tāpēc man dažās bildēs var redzēt, ka vienam no uzplečiem ir saliekusies antena - jo es sākumā mēģināju vairāk uz priekšu iepozēt. Teorētiski varētu varbūt mēģināt to statīvu nostiprināt ar pamatīgām, smagām skrūvēm, kas arī saturētu to pamatni vienā gabalā, jo vidū dalās uz pusēm… Bet velns viņ zin, vai ir tā vērts.

Tāpat atklājās, ka mistiskā veidā ir viena vienīga lieka detaļa (E(2) x6). Vienīgā vieta, kur šī detaļa varēja izmantoties, ir spārni (jo tie vienīgie ir x6), bet tur pilnīgi visas detaļas tika saliktas pēc manuāļa, un manuālī šī detaļa nav minēta vispār - ir minētas E(1/3/4), bet ne E(2), un ir detaļa, kas izskatās praktiski identiska E(2) - C(13), kuru es arī izmantoju.

Uzlīmes kopš iepriekšējā posta nevienu neesmu līmējis, man liekas, ka kaut kādos pāris punktos bija minētas, bet pārsteidzoši maz.

Nu un tad visbeidzot pats skaistulis:

9 Likes

Īstenībā ļoti skaists un interesants pa savam. Iespaidīgs visnotaļ.
Detalizācija protams vnk super!
Uzlīmes izskatās ir tavs Nemesis :joy:

Nākamreiz izvēloties uz ko sāktu skatīties ?

You’re out of your mind. Never again, ain’t worth it.

2 Likes

Man gribētis vēl kādu salikt. Bet gribas tādu dark fantasy dizainu, jo man lēnām veidojas tāds stūris

1 Like

Moš tad Epyon?

2 Likes

To clarify - man ar manu ADHD nav gandarījuma, kad es tādas ķēpīgas lietas pabeidzu darīt, es tikai izjūtu atvieglojumu, ka tas beidzot ir beidzies. Un procesu ar savām sačakarētajām acīm es knapi izbaudīju, jo bija problemātiski dabūt tās niecīgās detaļiņas ārā no rāmjiem, un katrai otrajai detaļiņai bija jāvīlē stiprinājuma punkti, bildēs ja piezūmo, var redzēt vairākus tādus, kur nenovīlēju smuki vai vispār, looks shit, and I’m a perfectionist.

Piedevām, šai figūriņai spārni turas uz puņķiem, kustīgās daļas ir baigi ķēpīgi dabūt tādā pozā, kā gribās, un lielā/nesabalansētā svara dēļ nav iespējams iepozēt tā, kā gribētos. Citām figūriņām, nešaubos, kā minimums būs tās pašas problēmas ar iepozēšanu.

Plus man vnk vairs nav vietas plauktā vēl vienam, un es esmu ļoti utilitārs, man baigi nepatīk jebkādi dekori u.tml. lietas. Ja nu vienīgi gleznas varētu.

2 Likes