Minēšu, ka mans SS Luftwaffen Herpūlkvedis ir @Rain. Uz dāvanas vāciņa ir viens refference uz Frank Sinatra, kuru varētu zināt tikai mūzikas fani. (Daniels un Austris nepiedalās, bet pārējos es nepazīstu vai sen jau neatceros.). Tas ir tikai minējums, so varētu būt, ka es kļūdos. xD
Pieņēmu, ka liegt dalībniekiem šeirot bildītes būtu stulbi.
P.S. @Menestrels varētu iemest visu dalībnieku sarakstu.
P.S.S. Priecīgus visiem ziemassvētkus un pārējos svētkus, kas tuvojas.
Bac, es parakstīju savu kartiņu, nebūs ko minēt
beeeet par to, ka es tik pirmdien no Īrijas izsūtīju, vrb vēl nav nogādāta, ehhhh atvainojos!
Bet zinu, ka tajā dienā nosūtītā kartiņa uz Rīgu ir viena saņemta (no četrām :D)
Bet, ja pareizi atminos, tad tgd man bail paliek, vai es no savas puses pareizi adresi uzrakstīju - vai varēju pieļaut kļūdu?? ;o Jo cik zinu, paskartīte pat Iršus ir sasniegusi, bet kpc, lai paciņa Rīgu nebūtu sasniegusi, ai, ai ai :?
Es nemaz neatceros, ko rakstīju, zinu, ka iedevu pastniekam, vrb viņš iemeta kādā kaktā un nekad nav nodevis izsūtīšanai???
Hah, man vnrz pērkot latviešu internveikalā, veikals nepareizi pārkopēja manu adreses ielu un mani pastā lamāja, ka, tik pateicoties pasta indeksam, man noveicās, ka piegādāja pareizi, nevis uz to ielu, kas norādīta, tas bija nejauki no tā cilvēka puses man brukt virsū, jo īpaši tdļ, ka es vēlāk pārliecinājos, ka es biju pareizi ievadījusi adresi.
Jaunais gads tuvojas un šajā laikā cilvēki izvērtē savu padarītu un to, kas būtu jāpadar nākošajā gadā. Tikmēr Salavecis steidz cik nu spēj un pat Sniegbaltīti pie darba braši liek. Tā lūk Sniegblatīte @zanmon - ieskrēja pie manis nepamanot, pat nepaķerot cepumus ar pienu (droši vien uz diētas sēž) un atstāja labumu nu dien!
Novēlu ikvienam AnimeForums dalībniekam un topošajiem, lai 2018 izdodas ražens. Lai slinkums nelīp un iedvesma vienmēr rodas!