Epizodes ir gaisā! Paguvu noskatīties pirmo. Pēc sajūtas tas pats The Boys tikai likmes paliek aizvien lielākas.
Saprotu, ka varbūt šis vairs nebija tik aktuāls?
Pamanīju, ka vakar iznāca pēdējā epizode beidzamajai sezonai. Es vēl pašlaik esmu 3.sezonā (bet - man bieži nepatīk gaidīt šādos seriālos un izlasīju, kas notiek 3.sezonā, 4.sezonā un 5.sezonas beigās). Palasīju, kāda atšķirība ir bijusi no komiskiem - un saprotu, ka ir daudzas vietas, kur viņi nesekoja orģinālajam materiālam. Un, ir varoņi, kuri it kā bija kopā ar The Boys, bet kurus viņi kādā veidā izmainīja.
Tas oriģinālais komikss pa lielam nekas diži labs nav, autora “supervaroņi ir mēsls” monologs dažādās nokrāsās, un daudzas no izmaiņām tiešām bija veiksmīgas. Teiksim komiksu soldier boy ir tirliņš kas vairākos paneļos ir piečurājis bikses aiz bailēm, turklāt ir homelandera bottom šad un tad. Seriāls uz “kapteiņa Amerikas parodija kas saistīta ar homelander” uzbūvēja interesantu tēlu
Problēmas sākas ar to ka veidotāji nezināja ka visu savīt normāli kopa. Aizvien vairāk lēmumi kas pieņemti jo tika šķietami izlasīti fanu forumos - teiksim uz vienu epizodi atvilkt izbijušos supernatural aktierus, lai tikai būtu reunion. Papildus pa vidu izdomāja uztaisīt spinoff gen V kuru tad ar mēģināja iepīt galvenajā stāstā, ne visai veiksmīgi. Tēli piepeši aizmirst savas spējas dēļ sižeta vajadzībām
Vai sanāca noskatīties beidzamās epizodes? Kāds Tavs vērtējums par seriālu kopumā?
Es ja godīgīgu dropoju iepriekšējās sezonas vidū, jo īsti nekas ne virzījās uz priekšu
Well, viena laba lieta no šī seriāla - man patīk “meme-us”, ko tas mums ir sniedzis ![]()