Slepenais Salavecis 2025 - Pakomātu bonanza 🎁 - Piesakies jau tagad!

Izloze ir notikusi un visas ziņas ir izsūtītas!

Rekomendējamā dāvanas summa 25 EUR. Briesmīgi precīzi cents centā par to gan nav jāsatraucas, neviens čeku neprasīs atrādīt.

Pirmo reizi vēsturē, es pats arī izmēģināšu piedalīties. Es svēti apsolos būt ļoti izbrīnīts. :D

3 Likes

Forget Will Smith GIF

5 Likes

Jūs kartītē atklājat savu identitāti vai nē? What’s the protocol? :thinking:

1 Like

Es personīgi nerakstu, bet mani var viegli atšifrēt pēc pašas kartiņas. Un tā no kurienes sūtu XD

Vēsturiski iegājies, ka tā ir tava brīva izvēle.

2 Likes

Atminos, ka pirmajos gados, es centos dot mājienus. Pēc tam “skrūvi iesitu” uz to :D

Pa lielam mani ar var atpazīt, tie kas zina, pēc adreses vai telefona. Lai gan vienu gadu liekas izmantoju darba telefonu.

Atceros, kad parakstījos ar saviem iniciāļiem MM un kāds khem @Kadiljaks izlasīja kā 11 11 :rofl:

4 Likes

no no i like the year you sent me and instead of Secret Santa you wrote Secret Marta xD

3 Likes

Leģendārais moments XD

5 Likes

Tas gads, laikam, pats pirmais, kad tika organizēts, uzrakstīju, ka aizmirsu dāvānas otro daļu un kur labāk sūtīt :joy: :sweat_smile:

jā kaut ko tādu atminos :D :smiley:

Ja kādam interesē es arī varu darbā noskaidrot vai jūsu paciņa jau ir ceļā vai noliktavā, neizpaužot uz kurieni tā tiek sūtīta.:face_with_hand_over_mouth:

Kuri vispār bija laimīgie kas dabūja kodu Omnivas?:grinning_face::face_with_hand_over_mouth:

Omniva mājaslapā var tak redzēt kādā statusā ir.
Vot ja viņa iesprūstu, jo ir reizes, kad paciņa uzkarās sķirošanas centrā, aizdomīgi ilgi atrodas tur, no malas skatoties.

3 Likes

Tad gan mēs tevi sūtīsim skaidroties kas un kā, @Asmens . :D

2 Likes