Izloze ir notikusi un visas ziņas ir izsūtītas!
Rekomendējamā dāvanas summa 25 EUR . Briesmīgi precīzi cents centā par to gan nav jāsatraucas, neviens čeku neprasīs atrādīt.
Pirmo reizi vēsturē, es pats arī izmēģināšu piedalīties. Es svēti apsolos būt ļoti izbrīnīts. :D
3 Likes
Shitbird
(⋋(•⌔•)⋌)
December 13, 2025, 5:24pm
23
Jūs kartītē atklājat savu identitāti vai nē? What’s the protocol?
1 Like
H_Hercogs
(Aleksis)
December 13, 2025, 5:33pm
24
Es personīgi nerakstu, bet mani var viegli atšifrēt pēc pašas kartiņas. Un tā no kurienes sūtu XD
Vēsturiski iegājies, ka tā ir tava brīva izvēle.
2 Likes
Kadiljaks
(Dmitrijs)
December 13, 2025, 6:22pm
26
Atminos, ka pirmajos gados, es centos dot mājienus. Pēc tam “skrūvi iesitu” uz to :D
Pa lielam mani ar var atpazīt, tie kas zina, pēc adreses vai telefona. Lai gan vienu gadu liekas izmantoju darba telefonu.
Maass
(Marija)
December 13, 2025, 7:46pm
27
Atceros, kad parakstījos ar saviem iniciāļiem MM un kāds khem @Kadiljaks izlasīja kā 11 11
4 Likes
xHorrorGirlx
(Wicked Creature Of Darkness)
December 13, 2025, 10:58pm
28
no no i like the year you sent me and instead of Secret Santa you wrote Secret Marta xD
3 Likes
Kadiljaks
(Dmitrijs)
December 13, 2025, 11:05pm
30
Tas gads, laikam, pats pirmais, kad tika organizēts, uzrakstīju, ka aizmirsu dāvānas otro daļu un kur labāk sūtīt
xHorrorGirlx
(Wicked Creature Of Darkness)
December 13, 2025, 11:07pm
31
jā kaut ko tādu atminos :D
Asmens
(ratgingerr)
December 14, 2025, 9:13am
32
Ja kādam interesē es arī varu darbā noskaidrot vai jūsu paciņa jau ir ceļā vai noliktavā, neizpaužot uz kurieni tā tiek sūtīta.
Asmens
(ratgingerr)
December 14, 2025, 9:13am
33
Kuri vispār bija laimīgie kas dabūja kodu Omnivas?
Kadiljaks
(Dmitrijs)
December 14, 2025, 1:14pm
34
Omniva mājaslapā var tak redzēt kādā statusā ir.
Vot ja viņa iesprūstu, jo ir reizes, kad paciņa uzkarās sķirošanas centrā, aizdomīgi ilgi atrodas tur, no malas skatoties.
3 Likes
Kadiljaks:
Vot ja viņa iesprūstu, jo ir reizes, kad paciņa uzkarās sķirošanas centrā, aizdomīgi ilgi atrodas tur, no malas skatoties.
Tad gan mēs tevi sūtīsim skaidroties kas un kā, @Asmens . :D
2 Likes