Sludinājumi - "Pērles"

Izskatās interesanta tāda. Varbūt pat helovīnos piestrādājot, varētu pabiedēt :sweat_smile:

Eju cauri darba portāliem un ieraudzīju vienu, kas lika man pārcilāt pāris jautājumus galvā, piemēram, vai šo nevajadzētu likt pie militāro algotņu sadaļas?

9 Likes

ja autoserviss, tad gan jau liks sēdēt ceļmalā ar gaiseni un šaut riepas xD

1 Like

“Iespējams daļēji strādāt attālināti” :thinking:

4 Likes

Es par šo ar pasmējos - daļēji attālināti :smiley: Kā Kristiāns minēja -

Sēdēsi krūmos, paslēpies un “meklēsi” jaunos klientus ar plinti rokās :smiley:

Huh, man tagad galīgi cits sludinājums zem tā linka rādās

Oho toč viņi laikam to linku iedeva citam kkādā veidā jo govs laikam jau ir nopirkta, vairs nav pie liellopiem :smiling_face_with_tear:

Cik saprotu no komentāriem - Cēsīs miesnieka veikals :joy:

11 Likes

Piecas dienas nesanāca atvērt šo tēmu un man nav ne jausmas par ko iet runa, jo visi linki beigti. :D Atskaitot @Mayo_Musketeer ekrānšāviņus, tie gan nekur nepazudīs.

7 Likes

7 Likes

Atcerējos ka šāds siena šķūnis bija aizdedzies. Pirms pāris nedēļām ziņās par to bija.

3 Likes

7 Likes

image

Kam vēl mīļākās sīkdatnes ir ar auzu pārslām? :face_savoring_food: :rofl:

7 Likes

220 man sāk radīt aizvien vairāk jautājumu. :D Nesen arī uzzināju, ka tu teju kā nevari iztērēt to bonusa naudu, ko šie ieskaita tavā profilā.

Vai ne …es biju ļoti pissed ooff jo cerēju ka varētu vēl šo to nopirkt Azu festam pa viņu naudu..bet figu tev -.-

2 Likes

Palasīju par zaļajiem cepumiem. Laikam šis bija pirms AI parādījās, jo pilnībā acis mežģās ko tādu lasīt :joy: Uzzināju, ka iestājas par divīzijām un izjauc shēmas!

4 Likes

Jāatver sava shopaholiķa čakra un visu var notērēt xD

pie tam tā bonusu nauda ja netiek laikā iztērēta - pazūd :roll_eyes:

2 Likes