“Es takš vienmēr tev esmu teikusi Mildiņ, ka tavas audzināšanas metodes ir pārāk maigas, šitāds negods. Dēls tev spindzelē ķiņķeziņus, mazdēls kā ērms ģērbjas. Teiksim mans Maigonītis, kā kārtīgs susurs pārņēmis tēva alus darīšanas arodu”
Nopirku galdiņu un krēslu, kā arī tējas servīzi. Sapratu, ka visam savs laiks un tējas servīze ar izvilkšu, bet, ja Močī man kalpoja kā Japānas ēdiena talismans, tad tagad kā krāsošanas talismans. Kad filmēšu diorāmas veidošanas procesu, viņš man būs maliņā.
Liels paldies @Mayo_Musketeer par šo pasākumu rīkošanu.Vietiņa tiešām bija super un ar nepacietību gaidīsim ko vēl nākotnē viņi pieliks
Un šeit dažas labāk izdevušās bildītes
Paldies visiem, kas pievienojās. Ļoti jauka izstāde. Man jau it īpaši patika izmantotie materiāli.
Lūkosim, vai arī kā varēsim veicināt kopīgu sadarbību ar viņiem arī mēs paši. Runājot (un paņemot mana un Alekša kontaktus), saprotu, ka varētu noteikti vēl Fandoms vārdu sludināt ar meistarklasēm Un kādām mazām izstādēm.
Idejiski scratch build meistarklases būtu iespējams, ja es gribētu sevi baigi sviest ārā no komforta zonas, bet tad man vajadzētu akumulet materiālus kura šobrīd diži nav
idejiski vari iemest topiku ar ko tieši tev vajadzētu un gan jau atrastos kāds kam tieši tā lieta sēž jau uz kakla un labprāt atbrīvotos
you never know unless you try mate
Ar mani, puis, te ir “go big or go home” Es Tevi vilkšu līdzi un kopīgi pieveiksim šo pūķi
Kā @xHorrorGirlx jau minēja, bet noteikti uztaisi topiku. Es priekš Tevi varu izrevidēt visu garāžu! Atdošu mikroviļņu krāsni kas neiet un to var izdemolēt Mums jau savāca kaķu slapjās paikas bundžas, savāksim Tev materiālus!