Spageti vesterns kinoteātrī - Klinta Īstvuda triloģija (Otrās filmas seanss - 12.augusts 18:30)

Labs i’ - @Liāna_LILYLI / @H_Hercogs / @Menestrels / @Reficul , mums ieķēru biļetes. Būs 4,10€ no katra (to varat iedot, kad mani satiksiet). @Skudriņa - tad Tev jāieķer 7.rindā,

2 Likes

Paga, tev sanāk lētāk nekā man :joy:

1 Like

Viss, vairs nevaru :joy: Savu kuponiņu iztērēju.

1 Like

Nekas, dabūju biļeti:D

1 Like

Tad kad tiksimies, tad tev atdot naudu?

1 Like

Yup. Bez steigas

1 Like

Šim pasākumam ar pievienošos, vakarā ieķeršu biļetes.

Pēc datumiem skaotites, tad otrā filma man uz 12 augustu un trešā 15 augustā būtu :sweat_smile:

1 Like

Labi ka pārskatīju topiku, jo tieši gribēju iet nopirkt

1 Like

Kādam būtu nopircis vienu biļeti papildus :smiley:

1 Like

Hei, hei, hei!

Šodien (5.augustā), plkst 19:15 filma! Tiekamies kino. @Liāna_LILYLI / @H_Hercogs / @Menestrels / @Reficul / @Skudriņa / un @Kadiljaks , cerams, ka biļeti ieķēri?

6 Likes

19:15 sākas?

Yup. Es noteikti būšu uz kādiem 18:40. Lai var kādu popkornu ieķert :smiley:

1 Like

@Skudriņa - mēs esam jau iekšā, ja nu kas

Fun fact, filma tika uzņemta Madrides tuvumā

1 Like

Nu filma bija tīri sakarīga, kā diskutējām :smiley: Nevarētu teikt, ka kļuvu par matu gudrāks pēc šī, bet man visnotaļ patīk redzēt, kā tās lietas darīja kādreiz. Un vismaz varēja pasmieties noteiktās vietās.

Cik saprotu, otrā daļa ir saistīta par “bounty hunter”. Otrā daļa ir 8.augustā un 12.augustā. Laikam tik varam piedāvāt 12.augustu un turpināt iesākto :smiley:

Kurš vēlēsies?

• Es pievienošos!
  • Šoreiz nē!
0 voters

Es teiktu, ka bija ļoti laba. Bija interesanti redzēt kuros aspektos 64. gads atpaliek un kuros tur līdzi modernajam kino.

2 Likes

Un šī pat nebija tā pati zināmākā - es par 3.daļu esmu lasījis un dzirdējis visbiežāk (un arī no kurienes Klints Īstvuds) man kļuva zināms. Tikai neesmu redzējis pašas filmas :smiley: