Spēles ko šobrīd spēlēju

nu tad nāc

lel pardon gaidīju pingu diskordā :D

1 Like

Vecā labā Heroes 3 of might and magic.

Klasika, kura nekad neapnīk. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

the most cursed round of gartic phone

5 Likes

Damn, kurš tik labu sonika galvu uz blieza?

Pilnīgi nejauši atradu kā sauca manu pirmo nopirkto spēli diskā - Gruntz. Gruntz - Wikipedia Izrādās tā nāk no tās pašas studijas, kas radīja F.E.A.R. spēles.

Spēle iznāca 1999. gadā, bet es pie tās tiku visdrīzāk krietni vēlāk, jo gan jau to atradu vietējās disku bodes izpārdošanas grozā. Viss ko atceros no spēles ir tās varoņi, to ka to nevarēju izlasīt, jo tā bija krieviski un man vienā līmenī spēle krešoja - ar ko arī beidzās visa spēlēšana. xD

6 Likes
5 Likes

Piektdien ar gartic jauzrauj

Izlēmu pa ilgiem laikiem Subnautica: Below Zero ieslēgt (jo sapratu, ka tur tikai visu laiku klīdu, un tā arī nepabeidzu beidzamo misiju). Ko darīju - nepabeidzu misiju… turpināju klīst, kaitināt lielos leviatānus un veidot bāzi.

3 Likes

Dažreiz Subnauticā vari pieredzēt nebijušu izbīli - it īpaši, ka vienkārši skenē, meklē, nepievērs apkārtējam nekādu uzmanību. Piemēram, man šodien bija līdzīgi ar šo ķēmu:

Un arī šie ķēmi ir biedējoši, kad tos vismazāk gaidi (laika joslā no 02:12 - 02:42) :

1 Like

Atgādināja man par šo

1 Like

Mani nervi nekad no seklajien rifiem nedotos prom, spēles progress be damned

1 Like

Ziņkāre ņems virsroku :smiley: Un zināsi, ka gribi labāku ekipējumu - tad palēnām vienu kāju izbāzīsi. Turpat kaut līdz nogrimušam (daļēji) kuģim (tas lielais kosmosa kuģis). Tur labi daudz detaļu var atrast. Un, vienu nelabvēlīgu ciemiņu, bet no tā var izvairīties.

es gribu čilot citplanētiešu kelp mežos ar citplanētiešu roņiem, nevis lūrēt bezdibenī no kura dzīlēm uz mani lūr kaut kāds kilometru garš leviatāns
thank you very much.

lai gan šis klips nedaudz mainīja manas domas par tām pāraugušajām siļķēm( tiem kam negribas skatīties, viena vtubere aiz atriebības par iznīcināto ekipējumu kādas 20 min lēni galināja nost reaper leviatan ar samērā primitīviem ieročiem )

1 Like

Yo. Vai kāds šeit spēlē Command & Conquer Red Alert 2, YR? Community ir uztaisījis riktīgi labu launcher, lai spēlētu multiplayer, varbūt kāds grib uzspēlēt?

1 Like

Par to runājot, cik daudz spēlētāji var spēlēt uz vienas kartes?

8 ir max

Es nupat sāku spēlēt Elden Ring, uzzināju jaunas lietas par sevi…

Es laikam esmu mazohists!

Budams totals noobs souls like spēlēm, man patīk grūtības līmenis, bet tas ka es mirstu visu laiku pārbauda manu pacietību, kas man bija daudz pēc manām domām.

Es speciāli neko neskatos gameplay ziņā lai izbaudītu spēli uz aklo un nesabojātu prieku, nu vai šinī gadījumā mokas​:grin:

3 Likes

Es šodien iemācījos jaunu izteicienu.

2 Likes