Spēles ko šobrīd spēlēju

Nopirku Cyberpunk 2077 ar dlc, kaut kad tuvākajās ned spēlēšu

5 Likes

Oh nice - es arī pasūtīju uz konsoli, šonedēļ gan jau pienāks. Biju sekojis spēlei reiz, bet ne reizi vēl nebiju izspēlējis. Ņemot vērā, ka patika Edgerunners anime, tā noteikta kādā veidā piesaistīja arī spēlei.

2 Likes

Same same! Vnk beidzot steam atlaide bija pietiekami liela, tādēļ paķēr

1 Like

Man skauž, es arī gribu vēlreiz pirmo reizi izspēlēt.

2 Likes

haha :D

Ik pa brīdim uzmetu aci cyberpunk jakām etsy in citur:

https://www.etsy.com/search?q=cyberpunk+jacket&ref=search_bar&instant_download=false

Un apsvēru ar kādus tetovējumus no spēles, bet tas laikam nedaudz par tālu lol. Varbūt, ja izspēlēšu vēlreiz un būs līdzīgas sajūtas.

2 Likes

Manuprāt, ka ar šo būs līdzīgi kā man bija, izspēlējot Mass Effect Legendary Edition :smiley: Ka gribētu izspēlēt to vēlreiz pirmo reizi. Bet domāju, mums ar @Joe vajadzētu būt arī labi - jo cik sapratu, sākumā spēlei bija daudz “bugi”?

Oh wow - lētas tās noteikti nav :smiley: Skatoties uz šiem, prātā ienāk doma - vai kādreiz mums arī tā būs? Ka varēs ķermeni mainīt ar kibernētiskām daļām (zinu, ka jau tagad ir, protams), bet domāju līdzīgi kā spēlē pašā.

1 Like

Bija, jā, bet gadu gaitā salāpīja. Man viens klients uz Ziemassvētkiem tikko iznākušu uzdāvināja, bet tikai kādus pāris gadus vēlāk izspēlēju pirmo reizi ar visu Phantom Liberty DLC, izvēlējos arī vienu no DLC nobeigumiem.

Gāju ar 0 ekspektācijām iekšā, bet pēc pabeigšanas kādis pāris dienas nevarēju atjēgties. Fikcija reti mani tā iespaido, tādēļ personīgi uzskatu to kā vienu no visu laika labākajām naratīvajām spēlēm. Pats gameplay arī ļoti labs tā dažādībā.

Nav gan, būtu kāds sotaks lētāk, būtu jau paņēmis. Es domāju, ka varēs mainīt, tik varbūt ne mūsu mūža laikā. Ir cutting edge biotech kompānijas, kas mēģina apvienot bioloģiju ar silīcija elektroniku, bet industrija vēl autiņbiksēs.

Tāpat ir lasīts arī par orgānu printēšanu/audzēšanu no tava paša audiem/DNS, lai tos neatgrūž. Izrādās, ka transplanti no citiem cilvēkiem bieži vien iedod tik kādus 5-10 gadus klāt un jādzēr imūnsistēmu apstādinošas zāles visu atlikušo mūžu, lai orgānu neatgrūztu uzreiz.

2 Likes

protams, ka dēļ šaubīgajām reklāmām ;DD

Netieku vaļā no deadlock, lai gan gribētos. Vismaz puse spēļu nu galīgi nav baudāmas, bet kad aiziet, tad gandrīz kā flow state meditācija. Kaut kas par strādāšanu kopā 20-40 minūtes ar pieciem anonīmiem pridurakiem piesaista, ja mēs varam saspēlēties. Ja nevar, tad ir elle.

1 Like