Steam Replay 2025

6 Likes

Someone really like Neptunia games

2 Likes

Es pareizi saprotu. Neptunia ir JRPG sērija?

Jā. It’s a Video Games industry personification to cute anime girls lol

1 Like

4 Likes

5 Likes

To skaitu var neskatīt. Gāju cauri uz gada beigām visām spēlēm ko 100% nespēlēšu, bet kurām ir trading cards. Tās pārdodot sanāca nopirkt Clair Obscur: Expedition 33 :smiley:

4 Likes

Pag, tās var fermot? Man likās, ka tur ilgi jāsēž spēle, lai tev ik pa laiku izkristu kāda.

5 Likes

Have done it, u get an app that makes it appear like ur playing the game. And then its just waitng, ofc u cant play other steam games while at it.

1 Like

Tā pat izklausās, ka fermošana ir visai ierobežota. Cik lasu Steam Support :: Steam Trading Cards tev var no vienas spēles izkrist ierobežots skaits kartīšu un tās visdrīzāk nebūs diži vērtīgas. Var paveikties ar Foil kartīti - tā var būt vērtīgāka. Vai nu es ko palaidu garām, vai arī tirgot Team Fortress 2 vai Counter-Strike 2 priekšmetus var būt galvas tiesu ienesīgāk. :D

Jā, šis vairak ir ko vienreiz izdari, ja tev ir daudz random spēles kuras nespēlē daudz. pa kartīti 1-6centi parasti. vainu pardod, vai trado lai uzkachatu steam lvl. bet protams tur ir tā mazā iespēja ka steam uzķer, viniem nepatīk, un nobano…

3 Likes

Nu tām kurām tev vēl ir drop palikuši. Ja kompis velk ieej vairākās iekšā paralēli un pa nakti atstāj. ~4-8h parasti visi dropi ir izkrituši. Vismaz es tā darīju/daru.