Someone really like Neptunia games
Es pareizi saprotu. Neptunia ir JRPG sērija?
Jā. It’s a Video Games industry personification to cute anime girls lol
To skaitu var neskatīt. Gāju cauri uz gada beigām visām spēlēm ko 100% nespēlēšu, bet kurām ir trading cards. Tās pārdodot sanāca nopirkt Clair Obscur: Expedition 33 ![]()
Pag, tās var fermot? Man likās, ka tur ilgi jāsēž spēle, lai tev ik pa laiku izkristu kāda.
Have done it, u get an app that makes it appear like ur playing the game. And then its just waitng, ofc u cant play other steam games while at it.
Tā pat izklausās, ka fermošana ir visai ierobežota. Cik lasu Steam Support :: Steam Trading Cards tev var no vienas spēles izkrist ierobežots skaits kartīšu un tās visdrīzāk nebūs diži vērtīgas. Var paveikties ar Foil kartīti - tā var būt vērtīgāka. Vai nu es ko palaidu garām, vai arī tirgot Team Fortress 2 vai Counter-Strike 2 priekšmetus var būt galvas tiesu ienesīgāk. :D
Jā, šis vairak ir ko vienreiz izdari, ja tev ir daudz random spēles kuras nespēlē daudz. pa kartīti 1-6centi parasti. vainu pardod, vai trado lai uzkachatu steam lvl. bet protams tur ir tā mazā iespēja ka steam uzķer, viniem nepatīk, un nobano…
Nu tām kurām tev vēl ir drop palikuši. Ja kompis velk ieej vairākās iekšā paralēli un pa nakti atstāj. ~4-8h parasti visi dropi ir izkrituši. Vismaz es tā darīju/daru.