Šurpu Turpu - Spēļu vakars 15.0

Its Fall Animation GIF by Kitsune Kowai

Sveicināti!
Jau novembis klāt;varat iedomāties jau drīz Ziemassvētkus varēsim svinēt,bet pirms tam protams nevar aizmirst mūsu pašu valsts svētkus.Tapēc pa godu tam atradu arī galda spēli kas saistās ar Latviju -

Šurpu Turpu

Man liekas sen nav mums bijusi ja vispār ir bijusi vienkārša galda spēle kur kustinam kauliņus pa laukumu :D:D

Šajā spēlē mums būs iespēja vairāk uzzināt par dažādām interesantām vietām Latvijā un kas zin iespējams iedos ideju nākamajam vasaras braucienam :smiley: :smiley:

Datumi uz kuriem gatavi pievienoties :

• 22.11
  • 23.11
  • 29.11
  • 30.11
0 voters
4 Likes

kaut kur tas avots redzēts XD

riktīgi feina izvēle Latvijas svētku ietvaros! :grin:

1 Like

Šis arī officiāli notiks šonedēļ 23.11 plkst 17
Par lokāciju vēl padošu ziņu

3 Likes

Sveiki sveiki visiem ^^
Gaidīšu visus šodien plkst 17 iekš Crazy Dog-Aleksandra Čaka iela 101,
Iekšā ir ļoti silti un mājīgi kā arī ļoti garšīgi ēdieni un dzērieni tā kā viss pārdomāts.Spēlēsim gan Šurpu turpu gan citas galda spēlēs no iepriekšējo mēnešu saietiem.Visi ir laipni aicināti gan tie kas piedalījās balsošanā gan tie kas ne ^^

5 Likes

vispār youtube uzmetās riktīgi nice video šai spēlei

5 Likes

Mēs ar xHorrorGirlx jau trakajā sunī

Mēs vēl kādu brītiņu kavēsim

1 Like

Mafijas tradīcijas turpinot Hercogs spēles beigās nepiedzīvo

3 Likes

as always, forša saspēle, paldies visiem un Turpu-Šurpu lai arī nedaudz confusing, bet still awesome game, kuru labprāt vēl uzspēlētu! :clap::clap::clap:

4 Likes

Es domāju ka vairāk spēlētu jo labāk iebrauktu
Vēl tikai par simboliem beigās neiebraucu.. domāju ka nākamo reizi ar paķeršu

3 Likes

Paaaldies visiem par saspēli, bija ļoti jautri! :heart:

6 Likes

9 Likes

Paldies visiem par saspēli!

4 Likes

Es izskatos tā it kā es aizmigu :rofl:

4 Likes

Tur vairāk pēc saspringtas domāšanas izskatās

Paldies visiem par saspēli un @xHorrorGirlx par spēles izvēli, riktīgi patika, jo īpaši vinnēšana :D vakar uzreiz nevarēju atklāt kārti, bet, kad šo saņēmu, jutu kosmosa spēkus, ka vinnēšu – literally mana mīļākā vieta Latvijā ;D

6 Likes

Aww that so noice..happy to hear people enjoy these game nights ^^ gives more motivation to make more events like these and try damm hardest for them:3

4 Likes